ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάρκο Σίλβα, όπως λέμε… Μπούκοβι. Ιστορική νίκη θέλει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στη Λεωφόρο

Μάρκο Σίλβα, όπως λέμε… Μπούκοβι. Ιστορική νίκη θέλει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στη Λεωφόρο

Μάρκο Σίλβα, όπως λέμε… Μπούκοβι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών απ’ τον Παναθηναϊκό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όμως η Σαββατιάτικη(19:00) αναμέτρηση στη Λεωφόρο απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο», έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τους τρεις πόντους, τότε ισοφαρίζουν το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με έντεκα συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να μην γνωρίζει την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά η επιτυχία στην έδρα του «τριφυλλιού», θα είναι ιστορική.

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως στο μυαλό του και την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League. 

O 38χρονος κόουτς σκέφτεται στην αμυντική διάταξη της ομάδας του να προτιμήσει τον Σαλίνο αντί του Ελαμπντελαουί. Αν λοιπόν προκύψουν προβλήματα τραυματισμών, το πιθανότερο σενάριο για τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο είναι το εξής: Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής ο Σαλίνο. Στο κέντρο της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Ντα Κόστα και Σιόβα, ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Αρτούρ Μαζουάκου. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μάρκο Σίλβα επιμένει στους Μιλιβόγεβιτς – Κασάμι. Μπροστά τους θα παίξει ο Φορτούνης, έχοντας ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ντουρμάζ (αριστερά) και ο Σεμπά (δεξιά). Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ιντέγε στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κάτι που συνεπάγεται ότι λιγοστεύουν οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλμπέρτο Μποτία, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και θ’ απουσιάσει από τα ματς σε Λεωφόρο και Μόναχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.