ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έχουν… μήνυμα οι φίλοι του Παναθηναϊκού απ’ την ΠΑΕ στο facebook:”Κλωτσάμε τη βία”

Έχουν… μήνυμα οι φίλοι του Παναθηναϊκού απ’ την ΠΑΕ στο facebook:”Κλωτσάμε τη βία”

Με μήνυμα στο facebook, προκειμένου να πιάσει τον παλμό των νεαρών φιλάθλων της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλεί τον κόσμο να στηρίξει σε φίλαθλα πλαίσια την ομάδα στο Σαββατιάτικο(19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από την ΠΑΕ: «Στον αγώνα του Σαββάτου κλωτσάμε τη βία έξω από το γήπεδο και στηρίζουμε το Τριφύλλι μόνο με τραγούδι!». 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν τα πάντα, προκειμένου το ντέρμπι να διεξαχθεί σε φίλαθλα πλαίσια, μακριά από ακρότητες και ασχήμιες. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί και η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη.

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς μετά τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε στους προσαγωγούς, ζήτησε και εξαιρέθηκε από το φιλικό της Κροατίας με τη Ρωσία. Ο Κροάτης μέσος έκανε το πρωί ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Αν όπως αναμένεται καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, θα υπολογίζεται κανονικά από τον Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει δύο πλάνα για τον Πράνιτς. Το πρώτο προβλέπει τη χρησιμοποίησή του ως αριστερού μέσου στο 4-4-2, μπροστά από τον Νάνο, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί εκείνος ως αριστερό μπακ και να προτιμηθεί άλλος παίκτης μπροστά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.