ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γκολ και πάλι ο Τζιμπούρ (στο 5-0) επί των μικρών, και ανεβάζει στροφές

Γκολ και πάλι ο Τζιμπούρ (στο 5-0) επί των μικρών, και ανεβάζει στροφές

Αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό του ο Ράφικ Τζιμπούρ, καθώς βρήκε δίχτυα όπως την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα, στο καθιερωμένο φιλικό της ΑΕΚ με την Κ20.

Στο τελικό 5-0 εκτός από τον Τζιμπούρ, σκόραραν και οι Μπουονανότε(είχε και δύο ασίστ), Άρθο, Κρισάντους και Ανάκογλου.

Στο ματς έπαιξε και ο Μάνταλος που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Γκουστάβο Πογιέτ δοκίμασε και πάλι σχήμα μ’ έναν κόφτη και με τους Μπαρμπόσα – Μπουονανότε στην ίδια ενδεκάδα.

AEΚ: Ανέστης (37’ Βούρας), Γκάλο (37’ Μπακάκης), Αρθο (51’ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37’ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51’ Πεταυράκης), Σιμόες (51’ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37’ Κορδέρο), Μάνταλος (51’ Γροντής), Μπαρμπόσα (37’ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51’ Κρισάντους), Μπουονανότε (51’ Βασιλαντωνόπουλος).

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής. Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κομοτηνή βρέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, στο ρεπό που έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Μάλιστα, ο αρχηγός της ΑΕΚ το Σάββατο το πρωί πήγε και είδε από κοντά τον επόμενο αντίπαλο της Ένωσης, τον Πανθρακικό σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του την Ξάνθη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.