ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση του Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Παππά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Επίθεση του Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Παππά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Διεθνή διαιτητή ήθελε ο Παναθηναϊκός για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο μετά την απόρριψη του αιτήματός της να μετακληθεί ξένος ρέφερι. Ως εκ τούτου ο ορισμός του Ανδρέα Παππά, προκάλεσε την έκρηξη της ΠΑΕ, καθώς ο διαιτητής που ανήκει στον σύνδεσμο Αθηνών δεν είναι πλέον διεθνής.

“Στην ΚΕΔ διέρρεαν, πριν απαντήσουν επίσημα στο αίτημα μας για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι, ότι δεν μπορούν να ζητήσουν από άλλη ομοσπονδία διαιτητή όταν έχουν επτά διεθνείς.

Ω του θαύματος όρισαν διαιτητή του ντέρμπι τον Παππά, έναν εξ όσων η ίδια η ΕΠΟ αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών κρίνοντας προφανώς ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αντίθετα φαίνεται ότι είναι κατάλληλος για να διευθύνει το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τώρα πώς ακριβώς συμβαδίζουν με την κοινή λογική όλα αυτά, μόνο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μπορούν να εξηγήσουν”, λένε στους “πράσινους” για τον ρέφερι που θα διευθύνει το ντέρμπι, ενώ δεν ξεχνούν το παρελθόν του σε αγώνες του “τριφυλλιού”:

“Όσο για τον Παππά πρόσφατες είναι οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί «φόρτωσε» με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα… παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου”.

Στο αγωνιστικό μέρος οι πονοκέφαλοι του Αντρέα Στραματσόνι μέχρι τώρα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ήταν οι απουσίες των διεθνών και ο Τελάντερ ο οποίος είναι ανέτοιμος. Σήμερα απέκτησε άλλον έναν. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Βέμερ να μην γυμνάζεται καθώς υπέστη ένα τράβηγμα στο δικέφαλο του ποδιού του. Έτσι ο γερμανός άσος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς του Σαββάτου υποχρεώνοντας τον Στραματσόνι να κάνει αλλαγές στα πλάνα που τουλάχιστον φάνηκε να έχει από τις δοκιμές στις προπονήσεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός του Βέμερ και ο Κουτρουμπής δεν προπονήθηκε κανονικά καθώς ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη ράχη. Η κατάσταση του ωστόσο δεν είναι ανησυχητική. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.