ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έτοιμοι Πράνιτς και Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό γαι το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Έτοιμοι Πράνιτς και Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό γαι το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μείον δύο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο(19:30) στην Λεωφόρο.

Ο Ιταλός τεχνικός, στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, είδε τόσο τον Ντάνιελ Πράνιτς, όσο και τον Γιώργο Κουτρουμπή, να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και να βρίσκονται στην διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως ο Ράσμους Τελάντερ και ο Γιενς Βέμερ ακολούθησαν ειδικά προγράμματα και είναι οριστικά νοκ άουτ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μαθαίνει ακόμη τον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζει καλά πως παρότι χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει όταν πλησιάζει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για:

-την πρώτη του προπονητική εμπειρία εκτός Ιταλίας: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος που με προσέγγισε και έδειξε πως με θέλει ο Παναθηναϊκός. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία, για μια ομάδα με φιλοδοξίες, από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη. Εγώ είμαι ένας προπονητής απλός και ευθύς σε αυτό που θέλω. Κάναμε αυτό το γάμο και προσπαθώ σε σύντομοι χρονικό διάστημα να καταλάβω όσα περισσότερα μπορώ. Σε αυτό έχω τη βοήθεια του προέδρου, των διευθυντών, των παικτών και όλων των ανθρώπων της ομάδας. Ελπίζω να έχω μια καλή αρχή».

-το τι περίμενε να συναντήσει και τι συνάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος και έναν μεγάλο σύλλογο βρήκα. Υπάρχει πολύ πάθος και αγάπη γύρω από την ομάδα. Πολύς κόσμος που συνάντησα μου ζήτησαν τη νίκη και να δώσω το καλύτερο. Είναι καλό να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με τόσο κόσμο και τέτοιο πάθος. Αυτό δίνει θετική ενέργεια για να κάνεις το καλύτερο όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στην προπόνηση καθημερινά. Έτσι μου αρέσει εμένα να δουλεύω».

-το αν νιώθει την πίεση του χρόνου: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις και να μιλάω χωρίς να ξέρω. Γνωρίζω πως δεν έχω πολύ χρόνο, γιατί δεν ήρθα στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να καταλάβω γρήγορα την ομάδα και το πρωτάθλημα, το οποίο σέβομαι. Θέλω χρόνο, αλλά ξέρω πως δεν έχω. Όταν ο Παναθηναϊκός με κάλεσε, ήταν για ένα πρότζεκτ. Για να χτίσεις κάτι καλό, θες χρόνο. Θέλω μέρα με τη μέρα να χτίσω κάτι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις το καλύτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Οι παίκτες πρέπει να έχουν διάρκεια, αυτοπεποίθηση και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα με βάση ένα συγκεκριμένο πλάνο και μια συγκεκριμένη δουλειά. Έχω εμπειρία από τις ακαδημίες και από τη Serie A, συνεπώς ξέρω να δουλεύω με νέους και έμπειρους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός έχει εξελίξιμους και πιο έμπειρους παίκτες, τα κατάλληλα στοιχεία για να δουλέψουμε και να φτιάξουμε ένα τέτοιο μείγμα. Θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Μέρα με τη μέρα μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Το πρώτο βήμα, που είναι το πιο σημαντικό, είναι να μάθω καλά τους παίκτες που είναι εδώ. Γιατί θέλω να είμαι σίγουρος για τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των παικτών αυτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.