Με Σιόβα, αλλά χωρίς Τσόρι για το ρεκόρ ο Ολυμπιακός στη μάχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με Σιόβα, αλλά χωρίς Τσόρι για το ρεκόρ ο Ολυμπιακός στη μάχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε. O Τσόρι δεν προπονήθηκε ούτε στην τελευταία προπόνηση και δεν θα μπει στο πούλμαν για το “Απ. Νικολαϊδης”, αλλά θα ετοιμαστεί ώστε να ριχθεί στη μάχη του Μονάχου την Τρίτη κόντρα στην Μπάγερν.

Αντιθέτως, ο Σιόβας έκανε κανονικά προπόνηση και παρόλο που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα παίξει, έστω και με ένεση. Πανέτοιμος είναι επίσης και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι “ερυθρόλευκοι” δούλεψαν επάνω στο δίτερμα, σε κανονική ροή αγώνα, επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπραξαν το ίδιο και με στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μποτία. Θεραπεία ακολούθησε ο Πουλίδο.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Το Σαββατιάτικο ματς θεωρείται πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τη νίκη, τότε ισοφαρίζουν το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι (έντεκα συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος) και παράλληλα θα αυξήσουν τη διαφορά από τους «πράσινους» στους έντεκα πόντους

Ο τεχνικός της ομάδας Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όλα δείχνουν ότι ο 38χρονος κόουτς σκέφτεται μια αλλαγή σε ό,τι αφορά την αμυντική διάταξη της ομάδας του και αυτή αφορά τη χρησιμοποίηση του Σαλίνο αντί του Ελαμπντελαουί. 

Ο λόγος έχει να κάνει με τα δύο ματς που έδωσε ο τελευταίος με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας σε συνδυασμό με το ότι ο Σίλβα προορίζει τον Ομάρ για τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς του Μονάχου. Είναι κάτι όμως που ακόμα το σκέφτεται ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το πιθανότερο σενάριο για τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο είναι το εξής: Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Σαλίνο. Στο κέντρο της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Ντα Κόστα και Σιόβα, ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Αρτούρ Μαζουάκου. 

Όσον αφορά το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει τους Μιλιβόγεβιτς – Κασάμι. 

Μπροστά από τους δύο  θα παίξει ο Φορτούνης, έχοντας ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ντουρμάζ (αριστερά) και ο Σεμπά (δεξιά). Πάντως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Πάρντο. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Χωρίς κόσμο με Αστέρα

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έφεσή της για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της, σχετικά με τα επεισόδια των οπαδών των Πειραιωτών στην αναμέτρηση στην έδρα της Βέροιας, κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 29 Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.