ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με Τζιμπούρ και Άρθο στην ενδεκάδα της η ΑΕΚ, κόντρα στον Πανθρακικό

Με Τζιμπούρ και Άρθο στην ενδεκάδα της η ΑΕΚ, κόντρα στον Πανθρακικό

Στα δύο πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν σαφές πως δεν ήθελε να ρισκάρει ανακατεύοντας τον κορμό της ομάδας. Πλέον, έχοντας δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες και με το διάστημα της διακοπής να ευνοεί τους «κιτρινόμαυρους», ο Ουρουγουανός τεχνικός ετοιμάζει να «κατεβάσει» μια ενδεκάδα πιο κοντά στα δικά του μέτρα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. 

Αυτό άλλωστε το είχε αφήσει να εννοηθεί στην συνέντευξή του στη Nova, όταν ρωτήθηκε για τον Ράφικ Τζιμπούρ. O Αλγερινός φάνηκε πως είναι έτοιμος να μπει στο βασικό σχήμα, με τον Ουρουγουανό να τον εμπιστεύεται για την κορυφή της επίθεσης.

Στην Κομοτηνή η ΑΕΚ θα έχει και… μεταγραφή. Ο στόπερ Θέσαρ Άρθο που δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς, ενδέχεται όχι απλώς να πάρει χρόνο αλλά να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Κολοβέτσιο.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται κάποια άλλη αλλαγή, συγκριτικά με το φιλικό με την Κ-20. Το κενό του Ντίντακ Βίλα θα καλύψει ο Σοϊλέδης, δεξί μπακ θα είναι ο Γκάλο και ο Κολοβέτσιος παρτενέρ του Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος οι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής, ενώ μπροστά την τριάδα με τον Τζιμπούρ, θα συμπληρώσουν Μπαρμπόσα και Μπουονανότε, με τους δύο να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και να παίζουν ουσιαστικά σαν φορ, πατώντας περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Κομοτηνή. Είναι οι:  Μπαρόχα,  Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο,  Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Πρόβλημα και ο Ντιγκινί

Την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ συνέχισε ο Πανθρακικός. Ενόψει αυτού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ίγκορ, Τζάνη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ είδε τον Νικολά Ντιγκινί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το… μενού, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ και επιθετική και αμυντική τακτική. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για το ματς της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.