ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Θα πάω από…. καρδιά από την τόση αγάπη», δηλώνει ο Νίκος Κυζερίδης που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Θα πάω από…. καρδιά από την τόση αγάπη», δηλώνει ο Νίκος Κυζερίδης που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Για την συμπαράσταση του κόσμου και την αγάπη που λαμβάνει καθημερινά στην προσπάθειά του να νικήσει τον καρκίνο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νίκος Κυζερίδης.

“Όλο αυτό το διάστημα είναι πραγματικά συγκινητικό, μηνύματα από πάρα πολύ κόσμο, μικροί-μεγάλοι , δεν ξέρω με έχει συγκινήσει αφάνταστα, μπορεί να… πάω από καρδιά στο τέλος. Αυτό που ζω είναι πραγματικά κάτι τρομερό. Όσο έπαιζα μπάλα ζούσα την αγάπη του κόσμου, το χειροκρότημα αλλά αυτό που ζω τώρα είναι κάτι ανεπανάληπτο.

Θεωρώ ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο με αυτή την αγάπη που λαμβάνω και την συγκινητική προσπάθεια που γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”, ήταν τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη στον ArenaFM.

Τα έσοδα από την εντός έδρας αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (22/11) θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη στην “μάχη” που δίνει για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εδώ και τρία χρόνια έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες και δίνει καθημερινή μάχη σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 

Στο πλευρό του είναι η γυναίκα και οι τρεις κόρες του, αλλά το κόστος της καθημερινής θεραπείας είναι δυσβάσταχτο και τα οικονομικά προβλήματα ήρθαν αναπόφευκτα. 

Ωστόσο, στο πλευρό του 45χρονου πρώην παίκτη των Άρη, Πανηλειακού, Νάουσας, Βέροιας, Αγροτικού Αστέρα, βρίσκεται πλέον ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος ενίσχυσης Φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Charityidols, που ξεκίνησε πολλαπλές δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Κυζερίδη. 

Την ίδια ώρα, ο Άρης στον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια αλλά και ο Ηρακλής, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, βοηθούν έμπρακτα, ενώ μέσα στις γιορτές θα γίνει φιλικό του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα, προκειμένου τα έσοδα να πάνε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει συνεννόηση με πολλούς αθλητές που θέλουν να βοηθήσουν είτε καταθέτοντας χρήματα είτε προσφέροντας φανέλες για δημοπρασία, ενώ ήδη αρκετοί αθλητές έχουν ενδιαφερθεί από μόνοι τους και έχουν προβεί σε ενέργειες ενίσχυσης. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.