Όπλο του Ολυμπιακού, η ομαδικότητα για τη νίκη στη Λεωφόρο λέει ο Μαζουακού

Όπλο του Ολυμπιακού, η ομαδικότητα για τη νίκη στη Λεωφόρο λέει ο Μαζουακού

Την ομαδικότητα θεωρεί ο Αρτούρ Μαζουακού ως το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Ο μπακ των «ερυθρόλευκων», τόνισε για την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»: 

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, κυρίως λόγω των οπαδών, διότι όταν αγωνίζονται στην έδρα τους η παρουσία τους είναι έντονη. Είναι ο εχθρός μας. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Πέρα από τους οπαδούς, δεν υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο». 

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του για να φθάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα: 

«Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, όπως το έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε πετύχει δέκα νίκες σε δέκα αγώνες και αν πετύχουμε μία ακόμη θα ισοφαρίσουμε το ρεκόρ του «έντεκα στα έντεκα». Αν παίξουμε σαν ομάδα, τα δώσουμε όλα και μπούμε μέσα με πολύ πάθος, τότε θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Η ομαδικότητα είναι η δύναμή μας». 

Για το κατά πόσο είναι πρόβλημα τα δύο δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και Μπάγερν σε διάστημα λίγων ημερών: 

«Δε θεωρώ πως αποτελεί μειονέκτημα το πρόγραμμά μας. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς το γεγονός πως θα παίζουμε σε λίγες μέρες με Παναθηναϊκό και Μπάγερν. Εμείς σαν παίκτες πάντα ψάχνουμε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί. Τώρα να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και μετά να πάμε να παίξουμε με την Μπάγερν. Όχι, δεν πιστεύω ότι αποτελεί μειονέκτημα». 

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: 

«Θα στείλω το ίδιο μήνυμα: να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και είναι κοντά μας. Να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας». 

Για την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας: 

«Ειλικρινά, πιστεύω ότι σαν παίκτης του Ολυμπιακού έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου για να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες στη θέση μου και γενικότερα υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει και στο οποίο είμαι συγκεντρωμένος, είναι ο Ολυμπιακός». 

Για τα γεγονότα στο Παρίσι: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω συγγενείς στο Παρίσι, αλλά ευτυχώς δεν ήταν εκεί όταν έγιναν τα γεγονότα. Δόξα τω Θεώ. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη. Σίγουρα προκαλεί φόβο. Αλλά όσο για τη δική μου οικογένεια, δεν υπήρξε κάποιο θέμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.