ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μείον πέντε στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Μείον πέντε στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Χωρίς τους τραυματίες Βίτορ, Λέοβατς, Χαρίσης, Κόστα και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό(15:00) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ο Μάριν Λέοβατς ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε θεραπεία και ποδήλατο και ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε μετεγχειρητική θεραπεία. 

Το πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» περιείχε για άλλη μια φορά πολύ τακτική ως μια προσομοίωση των συνθηκών του ματς με την ομάδα του Αγρινίου. 

Στη συνέχεια, οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα με τον Πάολο Αρτίκο, ενώ το… μενού είχε και παιχνίδια αποφόρτισης με κυκλοφορία της μπάλας με τα χέρια. 

Οι 18 παίκτες που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 09:00 το πρωί της Κυριακής (22.11) στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να μεταβούν από εκεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» είναι όπως αποφάσισε ο Ιγκόρ Τούντορ οι: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ .

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports2HD. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.