Βασικός ο Εσιέν στο ντέρμπι

Βασικός ο Εσιέν στο ντέρμπι

Κατευθείαν στα βαθιά ο Μάικλ Εσιέν. Το καθυστερημένο, αλλά σε κάθε περίπτωσης πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Γκανέζου μέσου με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός άσος θα είναι βασικός στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», πιθανότατα με παρτενέρ τον Τάσο Λαγό.

Ο Εσιέν με την παρουσία του στις προπονήσεις έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ιταλός προπονητής παρότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να βγάλει πάνω από μία ώρα υψηλής έντασης αγώνα, επέλεξε να τον ξεκινήσει.

Μάλιστα ο «Στράμα» είχε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει τι ακριβώς ζητεί από τον ίδιο στον αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στόπερ, με τον Νάνο αριστερό και πιθανότατα τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Ως δεξιός μέσος θα παίξει ο Ζέκα, αριστερά ο Ατζαγκούν έχει προβάδισμα έναντι του Νίνη, ενώ Καρέλης και Μπεργκ φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο των φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.