ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με Φερνάντες στο παρά πέντε «σκότωσε» ο Αστέρας τον Ατρόμητο στην Τρίπολη(1-0)

Με Φερνάντες στο παρά πέντε «σκότωσε» ο Αστέρας τον Ατρόμητο στην Τρίπολη(1-0)

Ξέρει να κερδίζει ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της (1-0)και παραμένει στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Θύμα της αυτή τη φορά ο Ατρόμητος που μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά δεν έβαλε ούτε πόντο στο σακούλι του κι έμεινε στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Τη χαριστική βολή στους Περιστεριώτες έριξε στο 85΄ η «χρυσή» αλλαγή του Στάικου Βεργέτη, Νίκο Φερνάντες. Ο Μπερτόλιο βρήκε τον Φερνάντες έξω από την περιοχή αμαρκάριστο και αυτός με συρτό σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ.

Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα να ανακατέψει την… τράπουλα (σέντερ μπακ ο Κοντοές, αμυντικός χαφ ο Μπίτολο και ο Ναπολεόνι σε απόλυτα ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο) του βγήκε, καθώς οι παίκτες του κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας. 

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 18’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λε Ταλέκ, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαντή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. 

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν «στροφές» από το 30’ και έπειτα, λεπτό στο οποίο σημειώθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία τους. Ο Ιγκλέσιας με πολύ ωραία διαγώνια μπαλιά βρήκε στα αριστερά τον Μάσα, αυτός έκανε πολύ δυνατό σουτ, αλλά ο Γκορμπούνοφ κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Το β’ μέρος δεν άρχισε με καλούς οιωνούς, καθώς Ναπολεόνι και Γοδόι συγκρούστηκαν πολύ άσχημα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αρκετά χρονοβόρα διακοπή και τελικά ο Αργεντινός αμυντικός χαφ του Ατρόμητου να αποχωρήσει τραυματίας και τη θέση του να πάρει ο Μπάλλας. Στις λιγοστές φάσεις, ο Αστέρας αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός κι έφθασε στην επιτυχία.

Καλή η διαιτησία του Κομίνη

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μάσα (84’ Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63’ Νίκο Φερνάντεθ), Παπαδόπουλος (72’ Γιάννου) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι (λ.τ. 55’ Μπάλλας), Μπίτολο, Μαρσελίνιο (63’ Μίλος Στόιτσεφ), Μπρίτο (90’ Μπαστακός), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.