ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φωτοβολίδα βρήκε τον Φινμπόγκασον και οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στα αποδυτήρια

Φωτοβολίδα βρήκε τον Φινμπόγκασον και οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στα αποδυτήρια

Στα αποδυτήρια της Λεωφόρου επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού, λίγο μετά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική βόλτα. Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν δύο φωτοβολίδες, η μία εκ των οποίων πέτυχε στο πόδι τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που ευτυχώς δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα. 

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, η αποστολή των ερυθρόλευκων επέστρεψε εσπευσμένα στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» κατόπιν εντολής του Σάββα Θεοδωρίδη και του Γιάννη Βρέντζου

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολιάζοντας το περιστατικό αυτό στην κάμερα της Nova είπε: «Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε».

Περίπου δύο ώρες πριν την σέντρα του αγώνα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων της Αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Όλα άρχισαν πίσω από το πέταλο της Θύρας 13 στην προέκταση της Τσόχα και της οδού Παναθηναϊκού όταν οι οπαδοί του τριφυλλιού αντέδρασαν στις εντολές της αστυνομίας να μπουν ανά τμήματα στη Θύρα του γηπέδου. 

α αίματα άναψαν με τους αστυνομικούς να ρίχνουν δακρυγόνα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να απαντούν με πέτρες, σίδερα και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. 

Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους και η κατάσταση ηρέμησε λίγο μετά τις 17:30. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση δημιουργήθηκε γιατί το σχέδιο που είχε η αστυνομία ήταν να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος στη Θύρα 13 την ώρα που θα έκανε την αναγνωριστική βόλτα μέσα στο γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.