ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Λανθασμένη και ανεύθυνη η απόφαση του διαιτητή»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Λανθασμένη και ανεύθυνη η απόφαση του διαιτητή»

Στον διαιτητή Ανδρέα Παππά ρίχνει την ευθύνη της μη διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου ν’ αποφύγει την εξοντωτική της τιμωρία απ’ το δικαιοδοτικό όργανο.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας. 

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή».

Έξι συλλλήψεις

Σε έξι συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, από τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» λίγο μετά τις 21:20 αποχώρησαν από το γήπεδο με προορισμό το τμήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι φωτογράφοι δέχτηκαν επίθεση από τους ανθρώπους ασφαλείας του Παναθηναϊκού, για να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.