ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Υπαίτιος ο Παναθηναϊκός για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι”.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Υπαίτιος ο Παναθηναϊκός για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι”.

Μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας ο Ολυμπιακός ανεβάζει στην ιστοσελίδα του όσα έγιναν στο ματς αυτό. Σήμερα μη έχοντας πραγματοποιηθεί παιχνίδι στη Λεωφόρο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν και πάλι ένα κείμενο στο οποίο αναφέρουν τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου… 

«Με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, το ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League, δεν άρχισε ποτέ», αναφέρει αρχικά η ανάρτηση που συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 11 νικών της δικής του ιστορίας πήγε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της Λεωφόρου ωστόσο, δυστυχώς, δεν είχε την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί και ν’ αποδείξει, για μία ακόμη φορά, πως είναι με διαφορά ο καλύτερος στην Ελλάδα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League δεν άρχισε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, λόγω σοβαρών επεισοδίων, πριν την έναρξη αυτού και για μεγάλο διάστημα… 

Όλα συνέβησαν όταν η αποστολή του Θρύλου έφτασε στη Λεωφόρο και οι παίκτες βγήκαν για την καθιερωμένη, πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την πλευρά των παικτών του Θρύλου!

Μία εξ’ αυτών πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και τον τραυμάτισε. Αμέσως οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μπήκαν στα αποδυτήρια και περίμεναν, ως όφειλαν, τις αποφάσεις των αρμοδίων. 

Τελικά, κι αφού στο μεσοδιάστημα συνέβησαν για πολλή ώρα ακόμη περισσότερες ασχήμιες, όπως επεισόδια οπαδών-αστυνομικών πάνω από τη φυσούνα και σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού, αποφασίστηκε το ματς να μην αρχίσει ποτέ αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, στη συνέχεια, το γήπεδο μετατράπηκε και σε πεδίο… μάχης για αρκετή ώρα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών καθώς υπήρξε μαζική εισβολή κόσμου στον αγωνιστικό χώρο! Το τοπίο έφερε στο νου τα περσινά έκτροπα, με καδρόνια, διαφημιστικές πινακίδες να εκτοξεύονται, ξύλο με πυροσβεστήρες, πέτρες, συρματοπλέγματα…

Το γήπεδο θύμισε βομβαρδισμένο τοπίο… 

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά από πολλή ώρα και με φόβο των πάντων για την ασφάλειά τους. 

Για την ιστορία, ο προπονητής μας, Μάρκο Σίλβα, είχε επιλέξει τους εξής 11: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Ντα Κόστα, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε».

Για έγκαυμα α’ βαθμού στον μηρό γίνεται λόγος για τον τραυματισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός άσος θα εξεταστεί άμεσα για να διαπιστωθεί το εάν τίθεται θέμα για την παρουσία του ή όχι, στην αποστολή του ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, όπως δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Δείχνει την αστυνομία ο διαιτητής

Την Αστυνομία δείχνει ο διαιτητής του ντέρμπι Ανδρέας Παππάς στο φύλλο αγώνα, ως αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να μην αρχίσει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. 

Ο διαιτητής αναφέρει πως έπεσαν πέντε φωτοβολίδες από την κερκίδα την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Κουκουλάκης είδε συμπλοκές ματ και οπαδών στις κερκίδες πάνω απ’ την φυσούνα, ενώ όταν βγήκε στο γήπεδο ο Παππάς για επιθεώρηση έκανε λόγο για τεταμένη ατμόσφαιρα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος και σημαντικότερο είναι το γεγονός πως ο διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνος πως ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.