ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι λόγοι παραμονής, υπομονής και επιμονής του Αλαφούζου

Οι λόγοι παραμονής, υπομονής και επιμονής του Αλαφούζου

Δεν πάει πουθενά, στον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως ανέφερε στο ΔΣ της ΠΑΕ. Μπορεί να μην παραμείνει στον προεδρικό θώκο, εν τούτοις, θα διατηρεί υπό τον πλήρη έλεγχό του την ΠΑΕ. Όπως ξεκαθάρισε στο συμβούλιο πρωταρχικός στόχος του είναι να φέρει εις πέρας το σχέδιο εξυγίανσης του συλλόγου, ενώ αν αποχωρούσε τότε θα κινδύνευε η ομάδα με υποβιβασμό στη Γ’ εθνική δεδομένου ότι οι μετοχές θα πήγαιναν στον Ερασιτέχνη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμανε επίσης, στα μέλη ότι θα υπάρξουν λίαν συντόμως εξελίξεις στην περίφημη υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου το τοπίο.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.