ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολυμπιακός: To μυαλό τώρα στη μάχη με την Μπάγερν την Τρίτη στο Μόναχο.

Ολυμπιακός: To μυαλό τώρα στη μάχη με την Μπάγερν την Τρίτη στο Μόναχο.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να παιχτεί σε άλλες αίθουσες για τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες, δεν έχουν περιθώρια περαιτέρω ενασχόλησης, καθώς στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο την Τρίτη.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δουλεύοντας περισσότερο στην τακτική. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και τη σωστή οργάνωση στην άμυνα. 

Όσον αφορά τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής: ο Μποτία έκανε θεραπεία, συνεχίζοντας με ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικό με μπάλα έκανε ο «Τσόρι», ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κινήθηκε συντηρητικά. Το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, ενώ για τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.

Γουρλής διαιτητής

Ένας… γουρλής θα βρεθεί την Τρίτη στον δρόμο του Ολυμπιακού και στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να φύγουν με την πρόκριση από το Μόναχο, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Ο λόγος για τον Γιόνας Έρικσον, ο οποίος και θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του «Αλιάνζ Αρίνα».

Ο 41χρονος ήταν ο ρέφερι του αγώνα της Εθνική μας ομάδας στις 16 Ιουνίου 2012, όταν και η επικράτησε της Ρωσίας με 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς τον Νταβίντ Αλάμπα είναι πολύ πιθανό να υποδεχτεί η Μπάγερν τον Ολυμπιακό την Τρίτη για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Αυστριακός μπακ-χαφ αποχώρησε με ένα χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο από το χθεσινό ματς με τη Σάλκε, όπου άνοιξε το σκορ (1-3). Η συμμετοχή του 23χρονου άσου είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει αύριο αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να τον υπολογίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.