Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Νορβηγίας για το 2015.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Νορβηγίας για το 2015.

Σπουδαία διάκριση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2015 στη χώρα του. 

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη για τη διάκρισή του:

-Συγχαρητήρια για το βραβείο το οποίο κέρδισες! Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή σου τη διάκριση;

«Είμαι πολύ περήφανος, είναι σίγουρα μια σπουδαία στιγμή για εμένα! Δείχνει ότι σημειώνεται και εκτιμάται η δουλειά που έκανα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το να κερδίσω το βραβείο για αυτή τη δουλειά είναι κάτι πολύ «μεγάλο» για εμένα!»

-Πως σε βοηθά η παρουσία σου στον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική Νορβηγίας, να βελτιωθείς ως ποδοσφαιριστής και να φτάσεις σε ένα τέτοιο βραβείο;

«Με πολλούς τρόπους! Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα! Ήρθα να παίξω μεγάλα παιχνίδια και να κερδίσω τίτλους. Αυτό έγινε και γίνεται και είναι κάτι που με κάνει να αναπτυχθώ σε καλύτερο ποδοσφαιριστή. Μπορώ να πω ότι σίγουρα αυτό με έχει βοηθήσει στο να κατακτήσω αυτό το βραβείο».

-Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι ονειρεύονται τέτοια βραβεία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλα είναι πιθανά! Δουλέψτε σκληρά, πάντα να πιστεύετε στον εαυτό σας. Θυμάμαι ως παιδί να ονειρεύομαι τέτοιες διακρίσεις, έβλεπα τους μεγάλους παίκτες και έλεγα «αυτό είναι σπουδαίο»! και σήμερα το κατέκτησα εγώ! Όπως είπα, όλα είναι πιθανά. Συνεχίστε, όμως, να δουλεύετε σκληρά!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.