ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πήρε 19 στα 20 η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» και κυνηγά άδεια κατασκευής μέχρι τον Μάρτιο.

Πήρε 19 στα 20 η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» και κυνηγά άδεια κατασκευής μέχρι τον Μάρτιο.

Άδεια για την κατασκευή του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο, επιδιώκει να εκδώσει η ΑΕΚ. Η δημόσια διαβούλευση για την «Αγιά Σοφιά» ολοκληρώθηκε με μοναδική διαφορετική άποψη αυτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. 

Πλέον, στην ΑΕΚ την Τρίτη κιόλας δίνουν ραντεβού στο ΥΠΕΚΑ ώστε να συζητήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου τα όποια ζητήματα είναι ανοικτά. Το επόμενο βήμα είναι να αξιολογηθούν από το Υπουργείο οι γνωμοδοτήσεις που έγιναν και στην συνέχεια να ακολουθήσει η έγκριση της ΜΠΕ. Στην ΠΑΕ υπάρχει πίστη ότι από την στιγμή που σχεδόν όλες οι υπηρεσίες έχουν εισηγηθεί θετικά (οι 19 από τις 20), τότε το θέμα του γηπέδου θα προχωρήσει.

Δεν ενθουσίασε, αλλά ούτε και απογοήτευσε ο Θέσαρ Άρθο στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, στη χθεσινή νίκη επί του Πανθρακικού 2-1 στην Κομοτηνή. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημαντική νίκη και για το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ», έγραψε στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταξίδι… ταλαιπωρίας αποδείχθηκε για την ΑΕΚ αυτό της επιστροφής της ομάδας από την Κομοτηνή. Η Ένωση επρόκειτο να ταξιδέψει από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα με ναυλωμένη πτήση τσάρτερ από την ΠΑΕ, όμως οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν στο αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν οδικώς μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τους παραλάβει το αεροπλάνο από εκεί και τελικά επιβιβάστηκαν σε αυτό στις 2.45. Έτσι, έφθασαν στην Αθήνα με μεγάλη καθυστέρηση. Πάντως, για σήμερα Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ρεπό, οπότε θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.