Τρέξτε να… προλάβετε, το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο του για το ματς με την Καμπάλα την Πέμπτη στην Τούμπα

Τρέξτε να… προλάβετε, το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο του για το ματς με την Καμπάλα την Πέμπτη στην Τούμπα

«Ελάτε νωρίς στο γήπεδο για να προλάβετε τη σέντρα». Ο ΠΑΟΚ στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του για το κρίσιμο ματς με την Καμπάλα για το Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα, καθώς τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα μετά από σχετική οδηγία της UEFA θα είναι δρακόντεια.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι “θορύβησαν” την UEFA η οποία έστειλε οδηγίες για περαιτέρω μέτρα ασφαλείας στους αγώνες στους Europa League. Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά με ανακοίνωσή της από τον κόσμο που θα βρεθεί την Πέμπτη στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Καμπάλα να προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας κατόπιν σχετικής πανευρωπαϊκής οδηγίας της UEFA μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και της εντατικοποίησης του ελέγχου, παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν  όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Τούμπα προκειμένου να μην καθυστερήσει η είσοδό τους στο γήπεδο».

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι άρχισε  η διάθεση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς με την Καμπάλα. Οι κάρτες θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας από σήμερα μέχρι την Τετάρτη από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Πέμπτη από τις 09.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Μακ: «Ο ΠΑΟΚ σε κρίση»

Όσον αφορά τα εντός των τειχών, η απώλεια ακόμη δύο πόντων στην Τούμπα, αυτή τη φορά στο ματς με τον Παναιτωλικό(0-0), έχει προκαλέσει ανησυχία στον δικέφαλο του βορρά.

Ο Ρόμπερτ Μακ εξέφρασε τον προβληματισμό του:

«Δεν ξέρω τι να πω. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό. Είμαστε σε κρίση, κάτι που έχει επηρεάσει και το παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι την Πέμπτη θα κερδίσουμε στο ματς για το Europa League» ήταν τα όσα έγραψε ο Σλοβάκος άσος στην προσωπική του ιστοσελίδα μετά τo νέο στραβοπάτημα με τους Αγρινιώτες.

Πριν από την σημερινή προπόνηση της Δευτέρας, πρόεδρος, αθλητικός διευθυντής και προπονητής μίλησαν στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ιάκωβος Αγγελίδης, Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ ξεκαθάρισαν: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν γίνεται να ψάχνουμε δικαιολογίες», είπαν μεταξύ άλλων και όπως τόνισαν «όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»,  συμπεριλαμβανομένης και της διοίκησης.

Και οι τρεις άνδρες πιστεύουν, όπως βγαίνει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι «μόνο αν ο  καθένας κάνει αυτό το πράγμα θα γίνει από παιδί άντρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προκύπτει η συνάντηση δεν εξελίχθηκε σε μονόλογο. Υπήρξε συζήτηση και όσοι ποδοσφαιριστές μίλησαν εξέφρασαν την συμφωνία του σε όσα ειπώθηκαν «και την πίστη τους, ότι αν γίνει αυτό θα βγει και η δεδομένη ποιότητα της ομάδας». 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.