ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο της Τετάρτης στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο της Τετάρτης στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός ξεσηκωμός έχει σημάνει, προκειμένου ν’ αναδειχθούν οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο κάλεσμα της ΠΑΕ σε συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Λεωφόρο, ανταποκρίνεται όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια. Κοντά στην ΠΑΕ και τους οργανωμένους βρίσκεται η ΚΑΕ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ μια απ’ τις σημαίες του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε για άνιση αντιμετώπιση

Ο αγαπημένος «μικρός» των «πράσινων» τόνισε για το πώς αισθάνεται ο ίδιος και πώς αισθάνονται στον Παναθηναϊκό που δεν έγινε το ντέρμπι: «Ο κάθε φίλαθλος θέλει να δει και ο κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε ένα ντέρμπι. Δυστυχώς όμως δεν έγινε. Δεν έχει σημασία πώς αισθάνομαι εγώ, αλλά πώς αισθάνεται όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η διοίκηση και οι παίκτες. Βλέπω ότι σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση. Θέλουν να τους δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Προετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι και δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τους παίκτες. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Δημήτρης Σαραβάκος αναφέρθηκε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα: «Καταδικάζουμε κάθε μορφής επεισόδια και τη βία στα γήπεδα. Για άλλη μια φορά βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι που πέταξαν αυτές τις φωτοβολίδες στους παίκτες. Αυτά είναι όλα καταδικαστέα. Όμως πριν λίγες μέρες είχα δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό κι εκεί ο διαιτητής δεν έκανε καν σύσταση για το ίδιο γεγονός».

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

«Προσπαθούσα διαρκώς να πείσω τους διαιτητές να μπούμε σε διαδικασία αγώνα, αλλά τελικά δεν ήθελαν. Τους είπα πως αν συνέβαινε το παραμικρό κατά τη διάρκειά του, θα ήμασταν εμείς υπόλογοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Φύσσας, ενώ για τον Σάββα Θεοδωρίδη πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δεχθώ πως ο κ. Θεοδωρίδης πέτυχε αυτό που ήθελε εκείνος. Ποιος είναι; Είναι κάτι… βαθύτερο».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε μπροστά και με επίσημη δήλωση ζητά να καθίσουν στο σκαμνί, οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεση μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε τα μαζί του».

Την απορία τους αναφορικά με την συνομιλία του Σταύρου Κοντονή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (σ.σ. το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού) πριν την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασαν μέσω διαρροής οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

“Εκτιμάμε την παραδοχή του Υφυπουργού ο οποίος επιβεβαίωσε τη χθεσινή μας ανακοίνωση ότι δεν συνομίλησε με κανέναν εκπρόσωπό μας στο κρίσιμο δίωρο του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα υπεισέλθουμε στο όποιο περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους Μαρινάκη, Βρέντζο. Εκφράζουμε απλώς την απορία πώς απεδέχθη να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο στον οποίο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο”, έλεγαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της “πράσινης” ΠΑΕ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.