ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιο καλή η… μοιρασιά για Βέροια και Ηρακλή που έμειναν στο 0-0.

Πιο καλή η… μοιρασιά για Βέροια και Ηρακλή που έμειναν στο 0-0.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Βέροια και Ηρακλής, σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και συνεχίζουν τη μάχη παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν αξιόλογες φάσεις ανάμεσα στις δύο εστίες. Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Οι κινήσεις των δύο προπονητών να περάσουν στο ματς τους Αμπντούν και Μπουλούτ φρέσκαραν τις μεσοεπιθετικές γραμμές, που ήταν σαφώς πιο δραστήριες. Τόσο η Βέροια, όσο και ο Ηρακλής δημιουργούσαν εστίες κινδύνου με επιθέσεις στην κόντρα, όμως και πάλι έλειψε η μεγάλη ευκαιρία.

Λεπτό με το λεπτό και ο «Γηραιός» ανέβαζε την απόδοσή του. Οι Θεσσαλονικείς μπλόκαραν τους αντιπάλους τους και με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του Παπαδόπουλου «βράζει» με τη φάση στο 75’, όταν ο Βοσκάκης αντί να καταλογίσει φάουλ στον Μπουλούτ από τον Μαγέφσκι – ενώ έφευγε μόνος του απέναντι στον Λόπεθ – γύρισε την φάση πίσω για άλλη παράβαση στην σέντρα! Στο φινάλε ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ στα μετόπισθεν με τον κίνδυνο να χαθεί ο βαθμός. Παρά τα γεμίσματα, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, γκολ δεν ήρθε και το ματς τελείωσε… όπως άρχισε, 0-0.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (81’ Κόλα), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ (62’ Γιουσούφ), Μερεμπασβίλι (46’ Αμπντούν) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο, Μακρής (68’ Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46’ Μπουλούτ), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης (77’ Πασάς), Βέλλιος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.