ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη μέχρι το 2019.

Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη μέχρι το 2019.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα είναι ως το καλοκαίρι του 2019, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά οι πληροφορίες θέλουν οι αποδοχές του να είναι κλιμακωτές, δηλαδή τον πρώτο χρόνο θα εισπράξει 120.000 ευρώ και το ποσό κάθε χρόνο θα αυξάνεται.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 21χρονου δεξιού μπακ ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως τις 30/6/2019. Ο 21χρονος (γεν. 02.06.1994) δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου

«Ασφαλώς είναι άλλη μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, από τις πολλές που μου έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευγνώμων στην ομάδα και τους ανθρώπους της, όπως φυσικά στον κ. Ιβαν Σαββίδη για την προσοχή που δίνει τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές από τις οποίες προέρχομαι.

Εύχομαι στη διάρκεια του νέου συμβολαίου να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά μου για αυτή την ομάδα. Ήρθα παιδί στον ΠΑΟΚ και μου δόθηκαν όλες οι ευκαιρίες να γίνω άντρας μέσα από τις εμπειρίες μου εδώ. Οφείλω λοιπόν να ανταποδώσω στο Σύλλογο και τον κόσμο, με σκληρή δουλειά, καλές εμφανίσεις και κυρίως ταπεινότητα, την αγάπη που εισέπραξα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο» .

Απών ο Ντοντό

Χωρίς το μεγάλο αστέρι της, τον Ντοντό, θα αγωνιστεί η Καμπάλα στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Καμπάλα, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Καμπάλα για το ματς της Τούμπας.

Πέραν του Ντοντό, ο Ρομάν Γκρίγκορτσουκ πιθανότατα δεν υπολογίζει και τον αμυντικό Ράφαελ Σάντος, του οποίου η συμμετοχή κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, από το παιχνίδι της Τούμπας θα απουσιάσει και ο Φακούντο Περέιρα, μετά τη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ ΠΑΟΚ και Καμπάλα για τη μη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.