Ο Άρης πέρασε απ’ την Πτολεμαϊδα 2-1 τον Εορδαϊκό κι έχει αέρα επτά πόντων.

Ο Άρης πέρασε απ’ την Πτολεμαϊδα 2-1 τον Εορδαϊκό κι έχει αέρα επτά πόντων.

O Άρης πέρασε από την Πτολεμαΐδα κερδίζοντας 2-1 τον Εορδαϊκό και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής ενώ παρέμεινε στο +7 από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε όρθια σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ενώ τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής -της πρώτης φετινής για τον Άρη- του Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη στο 36′ αλλά και του Ν΄Λουντούλου στο 72′ επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ άνοιξε για τον Άρη ο Τάτος στο 13′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ πήγε στα αποδυτήρια με 0-2 χάρη στο γκολ του Ντούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή κατάφεραν να στο 60΄σε 1-2 με κεφαλιά του Μαυροματίδη.

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης (87΄Ρέββας), Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης.

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι).

Τα αποτελέσματα της ημέρας

1ος όμιλος – 12η αγωνιστική

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0

Θύελλα Φιλώτα – Δόξα Δράμας 0-1

ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου 6-1

Εθνικός Αγιονερίου – Κοζάνη 3-0

Ηρακλής Αμπελοκήπων – FC Σερρών 3-2

Εορδαϊκός – Άρης 1-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα 1-1

Ρεπό: Καμπανιακός

2ος όμιλος – 12η αγωνιστική

Πιερικός – Φαρκαδόνα 2-1

Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-0

Αιγινιακός – Δωτιέας Αγιάς 3-0

Φωκικός – Θεσπρωτός 0-2

Πύρασος – Ρήγας Φεραίος 0-0

Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΕ Καραϊσκάκης 3-3

Οπούντιος Μαρτίνου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πύδνα Κίτρους 1-1

Ρεπό: Τύρναβος 2005

4ος όμιλος – 5η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερμής Ζωνιανών – ΑΟ Γλυφάδας 2-0

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.