Κανονικά ο Κορδέρο στην προπόνηση, λύνει τα χέρια του Πογέτ για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Κανονικά ο Κορδέρο στην προπόνηση, λύνει τα χέρια του Πογέτ για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Η χθεσινή κάκωση ανάγκασε τον Κορδέρο να αποχωρήσει από την προπόνηση της ΑΕΚ. Ωστόσο, σήμερα ο Ισπανός μέσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και ο  Γκουστάβο Πογέτ βλέπει την προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό να ολοκληρώνεται με… λιγότερους πονοκέφαλους.

Ωστόσο ούτε στη σημερινή προπόνηση δεν υπήρξε οικογενειακό δίτερμα προκειμένου να υπάρχει εικόνα για τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Γκουστάβο Πογέτ, σχετικά με το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός προτίμησε να δουλέψει εντατικά στα τελειώματα των φάσεων, ενώ χώρισε και τρεις ομάδες, για να διεξαχθεί ένα μίνι τουρνουά, από το οποίο όμως δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα, καθώς πραγματοποιήθηκε περισσότερο για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πογέτ είχε επισημάνει και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, πως η ομάδα «πονάει» στον τρόπο που κυκλοφορεί τη μπάλα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.