ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Με Εσιέν και Ζέκα στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός στο ματς του Καυταντζογλείου με τον Ηρακλή.

Με Εσιέν και Ζέκα στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός στο ματς του Καυταντζογλείου με τον Ηρακλή.

Με Εσιέν και Ζέκα θα παραταχθεί στην ενδεκάδα του ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» μπήκε στην τελική ευθεία, με τον Αντρέα Στραματσόνι να προχωρά στις τελευταίες δοκιμές ενδεκάδας, στο… καθυστερημένο του ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Ιταλός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στην ευθεία και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στο Κορωπί, οι Εσιέν και Ζέκα θα είναι τα κεντρικά χαφ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, στόπερ οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και αριστερό μπακ ο Πράνιτς. Δεξιός οπισθοφύλακας σήμερα ήταν ο Μαρινάκης, αντί του Μπούρμπου. 

Δεξί χαφ ο Ατζαγκούν και αριστερό ο Καλτσάς, ενώ στην επίθεση ο Ιταλός έβαλε τον νεαρό Λάμπρου και τον Κλωναρίδη. Το δίδυμο Μπεργκ – Καρέλης, πάντως, είναι το επικρατέστερο για να παίξει στη Θεσσαλονίκη. 

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και τελειώματα. Ο Πέτριτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε, αρχικά, στους ποδοσφαιριστές: «Εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε τη δουλειά σας ανεπηρέαστα. Αυτά που έγιναν το Σάββατο δεν τα ήθελε κανείς, αλλά είναι δική μας δουλειά να τα δούμε από εδώ και στο εξής. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή και πρέπει να τα δώσουμε όλα, με αγωνιστικότητα και πάθος για τη νίκη», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων». 

Στη συνέχεια, υπογράμμισε στους παίκτες ότι το πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού ισχύει αν νικήσουν τον «Γηραιό» στο Καυταντζόγλειο. Ουσιαστικά, ήταν πριμ για επικρατήσεις στην τριάδα με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή, αλλά όπως είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες «είναι σαν να νικήσατε τον Ολυμπιακό».

Πρόσφατα οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοιράστηκαν 50.000 ευρώ για τις τρεις νίκες με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη αλλά στην επόμενη τριάδα αγώνων δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ανάλογο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την τριάδα και να μοιραστούν μάλιστα περισσότερα χρήματα, από τη στιγμή που το ντέρμπι αυξάνει το ποσό κατά 70%.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.