ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόταση να δέσει τον Σιμόες και μετά το 2017 έκανε η ΑΕΚ, μετά τις Ευρωπαϊκές σειρήνες

Πρόταση να δέσει τον Σιμόες και μετά το 2017 έκανε η ΑΕΚ, μετά τις Ευρωπαϊκές σειρήνες

H ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε επίσημα ότι έφτασε στα χέρια της πρόταση για τον Αντρέ Σιμόες και ξεκαθάρισε ότι απάντησε αρνητικά. Ο Πορτογάλος μέσος θεωρείται σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και πρόθεση της Ένωσης είναι όχι απλώς να μην τον παραχωρήσει, αλλά και να τον δεσμεύσει ακόμη πιο… σφικτά. Oι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν ήδη μεταφέρει στον Σιμόες (μέσω επαφών που έχουν γίνει με τον μάνατζέρ του) την επιθυμία της ομάδας να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2017 και μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει και συνάντηση των δύο πλευρών.

Άλλωστε, η τοποθέτηση της ομάδας ήταν χαρακτηριστική για την επιθυμία της να μην «χάσει» τον Σιμόες που είναι βασικό εργαλείο της, όπως και κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη… ραχοκοκκαλιά της ΑΕΚ. Και η επισήμανση δεν έγινε τυχαία, καθώς στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης έχει φτάσει ότι αρκετοί παίκτες της (όπως ο Γιόχανσον, ο Μάνταλος, ο Μπουονανότε και ο Μπαρμπόσα), βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ξεκίνημα δημιουργίας μίας ανταγωνιστικής ομάδας και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε μπροστά μας να κάνουμε ακόμα κινήσεις ενίσχυσης και όχι αποδυνάμωσης», τονίστηκε από την ΠΑΕ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.