ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έφυγε ο Μπερμπάτοφ απ’ το γήπεδο της Τούμπας, όταν έγινε αλλαγή!!

Έφυγε ο Μπερμπάτοφ απ’ το γήπεδο της Τούμπας, όταν έγινε αλλαγή!!

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έγινε αλλαγή από τον Ιγκόρ Τούντορ στο 71ο λεπτό, με το ιατρικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» να κάνει λόγο, πως ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να περάσει ο Μυστακίδης, αλλά και κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια ήταν εμφανές πως ο παίκτης ήταν εκνευρισμένος, όμως δεν παρέλειψε να ανταποδώσει το χειροκρότημα που δέχτηκε από τον κόσμο. 

Το μυστήριο στην υπόθεση δημιουργείται στη συνέχεια, αφού ο «Μπέρμπα» στα αποδυτήρια, μάζεψε γρήγορα τα πράγματά του έφυγε από το γήπεδο με το δικό του αυτοκίνητο κι ενώ το ματς κόντρα στην Καμπάλα βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη. Mάλιστα του ζητήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους, που βρέθηκαν έξω, να κάνει δηλώσεις όμως δεν δέχτηκε. 

Από την μεριά του, ο τεχνικός της ομάδας, στην αρχική τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου, προσπάθησε να μην δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα τονίζοντας πως μπορεί να κατανοήσει όταν κάποιος παίκτης έχει νεύρα.

Κάτσε: “Ατυχία…”

Στον παράγοντα τύχη απέδωσε ο Έργκις Κάτσε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ απέτυχε να προκριθεί από τον όμιλο του Europa League. 

Παράλληλα, ο αμυντικός χαφ του «Δικεφάλου» ανέφερε ότι η ατάκα του Ίγκορ Τούντορ περί «μπαλέτου» ήταν πάνω στα νεύρα του Κροάτη τεχνικού, προσθέτοντας ότι μεγάλη ευθύνη για αυτό βαραίνει τους παίκτες. Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Πιο πολύ μας πειράζει ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η αλήθεια είναι ότι στο β’ ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια». 

Για το τι έφταιξε και τελικά ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε: «Μας στοίχισε η ατυχία. Αν δούμε και τα προηγούμενα παιχνίδια έγινε το ίδιο. Είναι κάτι που συμβαίνει και στο πρωτάθλημα. Ενώ κάνουμε τις ευκαιρίες, δεν μπορούμε να σκοράρουμε». 

Για την ατάκα του Τούντορ περί μπαλέτου: «Ο προπονητής εκείνη την ώρα είναι νευριασμένος. Είναι λογικό βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να νικήσει, να πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, οι ευθύνες βαραίνουν και εμάς». 

Για το αν είναι θετικό ή αρνητικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει την Ευρώπη: «Είναι αρνητικό ότι πλέον δεν παίζουμε στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε αυτά τα ματς. Αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε».

Τζαβέλλας: “Τώρα πρωτάθλημα”

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στον ΟΤΕ TV μετά την ισοπαλία κόντρα στην Καμπάλα, τόνισε πως ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είπε κακοπροαίρετα την ατάκα για το «μπαλέτο» στο ματς με τον Παναιτωλικό κι έριξε το βάρος στο πρωτάθλημα. 

«Ήταν ένα παιχνίδι τόσο διαφορετικό το οποίο χρειαζόταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Ελλάδα πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό το δείξαμε. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά προσπαθήσαμε να επανέλθουμε». 

Για το κομμάτι της ψυχολογίας, που είχε αναφερθεί ο Τούντορ και την ατάκα του για το «μπαλέτο» στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν ειπώθηκε κακοπροαίρετα. Η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο πράγμα και όποιος δεν παίζει είναι δύσκολο να το καταλάβει. Δεν Την ψυχολογία πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου να την βρεις μέσα στο γήπεδο». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον αποκλεισμό και την συνέχεια: «Eίναι σημαντικό να είσαι μέσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα για να βρούμε τους βαθμούς που έχουμε αφήσει».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.