Μόνιμος τρόφιμος του ψυχιατρείου ο ένας από τους δράστες της Λεωφόρου.

Μόνιμος τρόφιμος του ψυχιατρείου ο ένας από τους δράστες της Λεωφόρου.

Mόνιμος τρόφιμος ψυχιατρείου στο Δαφνί ο οποίος δραπετεύει κάθε φορά που έχει αγώνα ο Παναθηναϊκός, είναι ο ένας από τους δράστες των επεισοδίων της Λεωφόρου, με βάση όσα προκύπτουν από την ταυτοποίηση στην οποία προχωρά η Αστυνομία.

Μέχρι τώρα κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστεί το σύνολο των δραστών, έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία τριών χούλιγκαν. Μεταξύ των χούλιγκαν έχει εντοπιστεί ένα από τα άτομα που εκτόξευσαν φωτοβολίδες και μάλιστα πρόκειται για άτομο που έχει επίσης βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, καθώς κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στα επεισόδια που είχαν συμβεί τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο τρίτος από τους χούλιγκαν δεν έχει απασχοληθεί κατά το παρελθόν τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, Αστυνομία και υπηρεσία της Αθλητικής Βίας, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση άλλων δύο ατόμων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρεις χούλιγκαν του Ολυμπιακού που είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια κόντρα στον Λεβαδειακό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.