ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φεύγει η Λαμία απ’ το πρωτάθλημα, καταγγέλοντας ότι… όλα είναι στημένα.

Φεύγει η Λαμία απ’ το πρωτάθλημα, καταγγέλοντας ότι… όλα είναι στημένα.

Άνω κάτω έγινε η Football League, καθώς η Λαμία μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της με την Κέρκυρα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί! 

Την ώρα που παιζόταν το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας! 

Η Λαμία βρισκόταν μπροστά το σκορ με 2-0. Ωστόσο δύο πέναλτι υπέρ των Φαιάκων έγραψαν το 2-2, προτού οι φιλοξενούμενοι μείνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής Πίντο, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ολική ανατροπή και να επικρατούν 3-2.  Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι: 

«Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας». 

Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε την εξής δήλωση: 

Ολα είναι στημένα, δείτε το σημερινό ματς με την Κέρκυρα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως να συγκρατηθούν οι φίλαθλοι όταν βλέπουν τέτοιες διαιτησίες; Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα”

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα, πολύ μεγάλη ομάδα, καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή, τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League».

Όλα αυτά γίνονται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ότι κάθε μέρα σχεδόν του έρχονται φάκελοι απ’ την UEFA για ύποπτα παιχνίδια.

Με τον χαρακτηρισμό «απολύτως ύποπτο», αναφέρεται στο παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Εργοτέλη η Federbet. Η εταιρία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «soccerplus», αναφέρει πως: Αρκετοί bookmakers αφαίρεσαν τον αγώνα από τα κουπόνια, ενώ ένα ασυνήθιστα τεράστιο ποσό χρημάτων είχαν πονταριστεί στο 2 Ημίχρονο/1 Τελικό. Το τμήμα συναλλαγών μας κρίνει ότι το ματς είναι απολύτως ύποπτο».

Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρεται πως στο ημίχρονο και με το σκορ στο 0-1, πολλές εταιρίες είχαν αποσύρει το παιχνίδι ή έδιναν τον άσο στο 1,25, με την ανατροπή να γίνεται και οι γηπεδούχοι να επικρατούν με 2-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εξοντωτικό πρόστιμο ύψους 33.375 ευρώ τιμωρήθηκε η Καλλιθέα για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία για το Κύπελλο, στο ματς της επιστροφή της στο Ελ Πάσο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.