ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάρκο Σίλβα: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε στην Λεωφόρο στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας».

Μάρκο Σίλβα: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε στην Λεωφόρο στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας».

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα. Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, αλλά και την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Πειραιά.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη βραδιά. Καθόλου δε μας άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε. Είχαμε περάσει όλη την εβδομάδα προετοιμάζοντας αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θέλαμε πολύ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς θεωρούμε πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Με όλο το σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πιστεύουμε πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε πολύ όρεξη να πάμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο αυτό και να δείξουμε πόσο καλά το είχαμε προετοιμάσει. Δυστυχώς δεν έγινε για διαφορετικούς λόγους. Και ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν», είπε αρχικά για το ντέρμπι που δεν έγινε.

Όσον αφορά το ματς με την Μπάγερν και αν υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός ο Σίλβα είπε:

«Φυσικά. Όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα βρεις πράγματα που πρέπει να διορθώσεις. Ακόμα και σε ματς που κερδίζεις. Έτσι και κόντρα στην Μπάγερν έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Ο Σίλβα ρωτήθηκε και το τι συζήτησε με τον Γκουαρδιόλα και το αν του είπε ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί.

«Δεν χρειάζεται να το πει σε μένα. Το είπε δημόσια ο Πεπ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είπαμε όμως αυτό. Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα που συζητάνε οι προπονητές μετά τα παιχνίδια. Απλά έτυχε να το δουν οι δημοσιογράφοι. Ήταν απλά μια συζήτηση. Δεν έγινε εδώ γιατί δεν έτυχε. Εμείς θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς με την Αρσεναλ».

Με αφορμή την ατάκα του Μουρίνιο ότι θέλει να περάσουν Ολυμπιακός και Σίλβα, ο τεχνικός ηγέτης των ερυθρόλευκων σχολίασε:

«Είναι αλήθεια. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι μια σχέση ετών και με στηρίζει. Έχει κάνει πολλά πράγματα και έχει μεγαλώσει το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Τον σέβομαι πάρα πολύ και εκτιμώ τα όσα είπε για εμάς».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει κερδίσει σε δύσκολες έδρες με καλούς αντιπάλους και θα τους αντιμετωπίσουμε σ’ ένα περίεργο περιβάλλον. Και θα πρέπει να είμαστε τρομερά συγκεντρωμένοι.»

Ενώ ήταν ειλικρινής και για την κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη:

«Δεν είναι έτοιμος. Ο Μανιάτης ήρθε στο Μόναχο μαζί μας γιατί χρειαζόμασταν έναν παίκτη με την εμπειρία του και το ποιος είναι. Θα παίρναμε ή τον Λάτσι ή τον Μανιάτη. Τον Λάτσι τον πήραμε στο Ζάγκρεμπ. Ήρθε κυρίως για συναισθηματική στήριξη. Όμως για το επίπεδο που χρειαζόμαστε την Κυριακή δυστυχώς δεν είναι έτοιμος για να υπερασπιστεί την θέση του»

Όσο για τους Μποτία και Μπουχαλάκη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μπουχαλάκης δυστυχώς είχε μια υποτροπή στον τραυματισμό του. Από την αρχή της χρονιάς είχε δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Δυστυχώς δεν είναι έτοιμος και θα του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται. Ο Μποτία επίσης δεν είναι έτοιμος και τραυματίστηκε σε μια καλή περίοδο για τον ίδιο. Και στον Μποτία θα δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.