Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Βεζυρτζής με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Βεζυρτζής με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Κυρίαρχο ρόλο στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ θα έχει ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο πολύπειρος πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και της ΚΑΕ αναλαμβάνει την θέση του προέδρου, ενώ ο νυν πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης κρατά τον τίτλο του διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Βεζυρτζής συναντήθηκε χθες για τρίτη φορά με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και είδαν μαζί το παιχνίδι με την Καμπάλα από την σουίτα του ομογενή επιχειρηματία και σήμερα το πρωί βρέθηκε πάλι στα γραφεία της Τούμπας και συζήτησε κυρίαρχα ζητήματα.

Από την ΠΑΕ ξεκαθαρίστηκε ότι η πιθανή πρόσληψη του Βεζυρτζή δεν σημαίνει αποχώρηση του Αγγελίδη, ο οποίος έχει άλλωστε ακόμη 3,5 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με 150.000 ευρώ αμοιβή ετησίως.

Το αν οι σκέψεις του Σαββίδη για παράλληλη παρουσία στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βεζυρτζή-Αγγελίδη υλοποιηθούν, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Σε κάθε περίπτωση στις 21 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Είδε Καμμένο ο Ιβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το πρωί και πριν αναχωρήσει για την Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφή με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης ως γνωστόν έχει πολύ καλή σχέση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και το περιβάλλον του Ρώσου ηγέτη.

Ο Τούντορ αποφασίζει

Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Καμπάλα να ενημέρωσε για τις ενοχλήσεις που είχε ο Μπερμπάτοφ αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η αλλαγή του έγινε για αγωνιστικούς λόγους.

 Η συμπεριφορά του Βούλγαρου που έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας κι ενώ το παιχνίδι παιζόταν, ενόχλησε τους ανθρώπους της ομάδας και μάλιστα το θέμα συζητήθηκε ανάμεσα στον Άρνεσεν και στον Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός έχει το ελεύθερο να χειριστεί όπως θέλει το θέμα. Αν δηλαδή αποφασίσει να δώσει τόπο στην οργή ή αν θα αποφασίσει να μην τον πάρει στην Καλλονή σενάριο όμως που δεν είναι πιθανό.

 «Σε καμιά ομάδα στον κόσμο τέτοια συμπεριφορά δεν φέρνει ακραίες τιμωρίες» λένε από τον ΠΑΟΚ αλλά αναγνωρίζουν ότι κανείς παίκτης δεν μπορεί να έχει ασυλία σε τέτοιες συμπεριφορές ακόμη και αν είναι σταρ όπως ο Μπερμπάτοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η UEFA κατέγραψε δύο πανό στο ματς κόντρα στην Καμπάλα, ένα που αφορούσε το “φακέλωμα των οπαδών” και ένα που έγραφε “Νίκο γερά, κοντά είναι η λευτεριά”. Επειδή τα θεωρεί πανό με πολιτικό μήνυμα, είναι πιθανό να κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ και να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.