ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γκουστάβο Πογέτ: “Για 20 λεπτά είδα την ΑΕΚ που ονειρεύομαι”

Γκουστάβο Πογέτ: “Για 20 λεπτά είδα την ΑΕΚ που ονειρεύομαι”

Για 20 λεπτά στον αγώνα με τον Πανθρακικό, είδε στο γήπεδο την εικόνα της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής της ΑΕΚ  Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης σχολίασε πως οι παίκτες του αφομοιώνουν σταδιακά τα στοιχεία που θέλει ναι δει και τόνισε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Παναιτωλικό. 

Ο Γκουστάβο Πογέτ είπε: 

Για την προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε όταν οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα και πρέπει να δείξουμε κάποια βελτίωση στις γραμμές κι αυτό μπορεί να γίνει σ’ αυτό το παιχνίδι. Φυσικά πάντα συνδυάζοντάς το με τη νίκη. Πρώτα θέλουμε τη νίκη και μετά να δείχνουμε βελτίωση. 

Είναι πολύ σημαντικό για μας να εμφανιστούμε πιο οργανωμένοι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουμε οργάνωση στο γήπεδο. Έτσι μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό του αγώνα επιθετικά και αμυντικά. Κάποιες φορές η πολλή ελευθερία φέρνει …τρέλα. Θέλουμε να είμαστε μια οργανωμένη ομάδα». 

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Είδα τη δική μου ΑΕΚ για 20 λεπτά στο προηγούμενο ματς. Μου άρεσε, όταν βάλαμε πέντε παίκτες πίσω ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες υιοθέτησαν το σύστημα, κράτησαν την μπάλα και διατήρησαν τη νίκη ως το τέλος. Αυτά είναι στοιχεία που παίρνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά θα είμαι ικανοποιημένος αν από τα 20 λεπτά πάμε στα 45 και μετά στα 60 λεπτά πριν παίξουμε καλά σε όλο το ματς». 

Για το σύστημα που θα επιλέξει την Κυριακή:«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε περισσότερο αυτό το σύστημα (4-3-3), αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε κατά τη διάρκεια των αγώνων ποιο είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο. Οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι καλό και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια». 

Για τον Παναιτωλικό: «Έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να νικήσουν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και οργανωμένοι γιατί θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συνέβη και πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γκουστάβο Πογέτ, θα ανακοινώνει την αμέσως προηγούμενη ημέρα την αποστολή, προκειμένου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.