ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή για τη μάχη με Παναθηναϊκό.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή για τη μάχη με Παναθηναϊκό.

Η νίκη στην Σαββατιάτικη(19:30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μονόδρομο για τον Ηρακλή, που έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία, όπως τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Η πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ηρακλή, σύμφωνα με τον προπονητή του, που τόνισε ότι θα κερδίσει αυτός που θα δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλει περισσότερο: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη δύναμη αλλά και στη θέληση. Όποιος δείξει ότι το θέλει περισσότερο, αυτός και θα κερδίσει.»

Ο τεχνικός του «γηραιού» αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, έχει χάσει, όμως, αρκετές προπονήσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

 Στο αμυντικό-ανασταλτικό συνολικά κομμάτι, ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός στη Βέροια και δεν δέχθηκε απειλητικές φάσεις από τον αντίπαλο «βραχυκυκλώνοντάς» τον απόλυτα. Είναι ένα στοιχείο το οποίο ο 45χρονος τεχνικός θέλει να το δει και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μεσοεπιθετικά και παραγωγικά όμως, ο Ηρακλής είχε πρόβλημα. Αρχικά στο να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του κι έπειτα να αναπτυχθεί με ορθό τρόπο. 

Στον αγώνα με τη Βέροια στις τρεις αλλαγές του ο Νίκος Παπαδόπουλος πέρασε τον Μπουλούτ αντί του Κυριακίδη, τον Ζιαμπάρη αντί του Μακρή και τον Πασά αντί του Κυριακίδη. Αυτές φαίνεται πως θα είναι και οι αλλαγές στο σχήμα εν όψει Παναθηναϊκού. Ο Αυστραλός με τουρκικές ρίζες είχε καλή παρουσία και μεγάλη θέληση, ο Καρασαλίδης ανταποκρίθηκε ως ανασταλτικός μέσος, όπως και ο Ζιαμπάρης δίπλα στον Μπαρτολίνι και ο Πασάς στα άκρα έδωσε βοήθειες αντί του Κυριακίδη. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με προπόνηση στη Μίκρα, μένοντας εκτός Καυτανζογλείου στο οποίο έγιναν εργασίες βελτίωσης στο διάστημα της διακοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους 19 που επέλεξε βρίσκονται οι: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ, Βέλλιος, Ρομάνο, Πασάς, Καρλίτος, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.