ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρεις αγώνες σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League για την 12η αγωνιστική.

Τρεις αγώνες σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League για την 12η αγωνιστική.

Με τρεις αγώνες εγκαινιάζεται σήμερα η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Το πρόγραμμα αρχίζει με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Περιστερίου έχει μείνει πολύ πίσω, όντας στην 14η θέση με μόλις 9 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τους Ούμπιντες και Φυτανίδη, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής Τζάνης Ίγκορ, Βάλτερ και ο τιμωρημένος Μπαϊκαρά δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Αθήνα.

Στις 17:15, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο. Η ομάδα… θαύμα του Ουζουνίδη θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να είναι στην πεντάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα της Ηπείρου από την άλλη, με πιθανή νίκη βάζει την υποψηφιότητά της για τις πρώτες πέντε θέσεις.

Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Πετράκης υπoλογίζει στον Λίλα. Μοναδική απουσία θα είναι ο Μιχαήλ, ο οποίος αντιμετωπίζει τιμωρία από το επεισόδιο που είχε με το Μανούσο, την προηγούμενη αγωνιστική.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη επί του Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» στο πρώτο ματς του Στραματσόνι στον πάγκο του. 

Για τους «πράσινους» Πράνιτς, Κλωναρίδης και Καλτσάς είναι στη διάθεση του προπονητή τους, Αντρέα Στραματσόνι που θέλει στο πρώτο του ματς να φύγει νικητής από το γήπεδο, όπως κι ο Εσιέν που από τη στιγμή που δεν έγινε το ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι στην αρχική 11άδα.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο, πρόβλημα είναι η απουσία του Λάζαρ, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το εν λόγω ματς. 

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Πανθρακικός (15:00)

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30)

ΑΕΚ-Παναιτωλικός (15:00)

Λεβαδειακός-Ξάνθη (17:15)

Πλατανιάς-Βέροια (17:15)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.