Εκτός μάχης ο Πάρντο στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός μάχης ο Πάρντο στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς τον Φελίπε Πάρντο ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή(19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ακολουθήσει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης λόγω μιας ελαφριάς σύσπασης στο δεξιό γαστροκνήμιο εξ αιτίας κόπωσης και έτσι ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε να τον προφυλάξει.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μποτία, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, κάνοντας θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο ακολούθησαν τόσο ο Πουλίδο όσο και ο Μπουχαλάκης. Επίσης ο Χουτεσιώτης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη διάρκεια της προπόνησης έριξαν βάρος στην τακτική και δούλεψαν πάνω σε κανονική ροή αγώνα αλλά και σε στατικές φάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.