ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάχη Τζιμπούρ-Αραβίδη για μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μάχη Τζιμπούρ-Αραβίδη για μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο Κυριακάτικο(15:00)  παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό στάδιο, μάχονται Τζιμπούρ και Αραβίδης. Την προηγούμενη βδομάδα άπαντες περίμεναν να δουν τον Αλγερινό στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης στην Κομοτηνή. Ο Πογέτ είχε διαφορετική άποψη, ξεκίνησε τον Αραβίδη και έδωσε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον Αλγερινό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται να μην έχει αποφασίσει οριστικά, αν και ο 31χρονος φορ δηλώνει πανέτοιμος από κάθε άποψη. Ενδεχομένως στη σημερινή τελευταία προπόνηση να φανεί αν ο «άραβας» θα παραμείνει βασικός ή αν ο κόσμος της Ένωσης θα δει τον Τζιμπούρ ξανά με τους βασικούς, έπειτα από το παιχνίδι της πρεμιέρας που είχε επιφέρει τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ρόναλντ Βάργκας παραμένει τιμωρημένος από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου εξακολουθεί να μην βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Πογέτ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.