ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Ανσαριφάρντ με δύο γκολ τέλειωσε τον ΠΑΣ στο 20΄ κι έδωσε το τρίποντο στον Πανιώνιο.

Ο Ανσαριφάρντ με δύο γκολ τέλειωσε τον ΠΑΣ στο 20΄ κι έδωσε το τρίποντο στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος είχε…. Ανσαριφάρντ στη μηχανή του. Ο Ιρανός επιθετικός αποδεικνύεται λίρα εκατό και με δύο γκολ που πέτυχε πριν συμπληρωθεί το 20ό λεπτό στη Νέα Σμύρνη, χάρισε τη νίκη 2-0 στον Ιστορικό, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανιώνιος έφθασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα και τους 22 βαθμούς, πιάνοντας τη θέση έστω και προσωρινά (;) τον Παναθηναϊκό.

Τη δυναμική που έχει στα εντός έδρας ματς και παράλληλα την αδυναμία του αντιπάλου μακριά από το σπίτι του εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος. Ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλο πρόβλημα στα εκτός, καθώς σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από την έδρα έχει πάρει συνολικά έναν βαθμό, αυτόν στη Βέροια. 

Με αυτά τα δεδομένα οι «κυανέρυθροι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να βάλουν γερές βάσεις για το «τρίποντο» από το πρώτο εικοσάλεπτο κόντρα σε μια ομάδα που δεν… υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο μισάωρο. 

Ο Ανσαριφάρντ ήταν ουσιαστικός, πετυχαίνοντας τα δύο τέρματα της ομάδας του (σε αυτό το χρονικό διάστημα), ο Μασούρας πολύ κινητικός, ταλαιπωρώντας αρκετά τη δεξιά πλευρά των Ηπειρωτών. Κάποιες φορές μάλιστα συνέκλινε έγινε απειλητικός από τον άξονα. Για να μπει το… νερό στ’ αυλάκι, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η κακή αντίδραση του Βελλίδη, που μόλις στο 5’ έκανε κακή επέμβαση μετά τη σέντρα του Μασούρα από τ’ αριστερά, καθώς προσπάθησε να «καθαρίσει» με τη μια τη φάση και η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και έφθασε στον Ανσαριφάρντ . Αυτός δεν χαρίστηκε (1-0). 

Ο Ιρανός πρωταγωνίστησε και στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του (ενώ έφτιαξε και την ευκαιρία που έχασε ο Μπακασέτας ενδιάμεσα), «σκοτώνοντας» τον Βελλίδη με δυνατό σουτ που του πήρε τα χέρια μέσα. 

Μετά το πρώτο τέταρτο του β’ μέρους ο Πανιώνιος προσπάθησε να κάνει διαχείριση του υπέρ του σκορ, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, προσπαθώντας να τον «πληγώσει» στην αντεπίθεση. Οι παίκτες του ΠΑΣ κράτησαν αρκετά την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά τους έλειψε η ουσία και ενώ οι καλές τους ευκαιρίες ήταν αυτές προς το φινάλε του πρώτου μέρους. 

Ο Πετράκης προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, βάζοντας Γιάκο και Ηλιάδη αντί Τσουκαλά και Ίλιτς. Ωστόσο, στο 74’ έχασε τον Ακόστα που ένιωσε ενοχλήσεις (τη θέση του πήρε ο Σαπαλίδης). Από το 80’ και μετά το παιχνίδι έμοιαζε να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (84′ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (87′ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Ανσαριφάρντ (80′ Καραμάνος). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ίλιτς (69΄Ηλιάδης), Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς (71′ Γιάκος), Μανιάς, Ακόστα (73′ Σαπαλίδης), Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.