ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα Τρίκαλα 2-1 τα Χανιά, πλησίασαν στους 4 πόντους την Λάρισα

Τα Τρίκαλα 2-1 τα Χανιά, πλησίασαν στους 4 πόντους την Λάρισα

Στους τέσσερις βαθμούς πλησίασαν την πρωτοπόρο Λάρισα τα Τρίκαλα, καθώς με υπομονή και δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Χανίων και επικρατώντας 2-1, προσπέρασαν τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Η Καλλιθέα ξεπέρασε τις δύο σερί ήττες της στο πρωτάθλημα. Ο αθηναϊκός σύλλογος -με τον Φράγκο να σημειώνει δύο τέρματα- έκανε πάρτι στο Αίγιο, επικρατώντας 3-0 της τοπικής ομάδας και σκαρφαλώνοντας στη μέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι ηττημένοι παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις. 

Σούπερ νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα στο Παγκρήτιο. Οι σταχυοφόροι με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο, έθεσαν τις βάσεις και τελικώς νίκησαν 2-1 τον Εργοτέλη, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική… ανάσα! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής 

Παρασκευή 27/11 

Ολυμπιακός Βόλου – Πανελευσινιακός 5-1 

(24’ πέν., 45’ Ντεπέτρις, 37’ Γουόρντεν, 74’ πέν. Λεόν, 90’+2’ Τσιλιγγίρης – 44’ Μπλάνκο) 

Κέρκυρα – Λαμία 3-2 

(31’ πέν. Γκόμες, 45’+1’ Κόντος, 71’ Φάμπιο – 18’ Πίντο, 24’ Νατσιόπουλος) 

Πανσερραϊκός – Ζάκυνθος 1-0

(89΄ Φουρτάδο)

Σάββατο 28/11 

Απόλλων Σμύρνης – Κισσαμικός 1-0 

(68′ Κρητικός) 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός 1-0 

(89′ Τσίτας) 

Παναχαϊκή – ΑΕΛ 1-1 

(68′ Χατζής- 90+6’Ξενοδόχoφ) 

Κυριακή 29/11 

Τρίκαλα – Χανιά 2-1 

(59′ Στεφάνοβιτς, 71′ Κουσκουνάς – 90′ Μασάδο) 

Εργοτέλης – Αγροτικός Αστέρας 1-2 

(79′ Ίνιατς – 1′ Οικονόμου, 12′ Καραμπάς) 

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα 0-3 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(24′, 90′ Φράγκος, 56′ Μασένα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.