ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δημήτρης Μελισσανίδης: «ΑΕΚ χωρίς γήπεδο στον χώρο που ιστορικά της ανήκει δεν έχει μέλλον».

Δημήτρης Μελισσανίδης: «ΑΕΚ χωρίς γήπεδο στον χώρο που ιστορικά της ανήκει δεν έχει μέλλον».

Εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Έχουμε κάποιες αντιδράσεις από τον δήμο. Πιστεύω όμως ότι με καλή θέληση θα το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί έχω πει επανειλημμένως, ότι η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε ζητάμε τίποτα άλλο από το να κάνει αυτή η ομάδα το γήπεδό της στον χώρο που ιστορικά της ανήκει». 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και για την εικόνας της ομάδας στη σημερινή νίκη: 

«Η ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της. Ο χρόνος θα δείξει. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έχουμε καιρό ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο»

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν το δεύτερο σερί τρίποντο με το 2-0 στο ΟΑΚΑ και ο Ουρουγουανός προπονητής τους Γκουστάβο Πογέτ, τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα στη συνέντευξη Τύπου, όπου αρχικά έκανε το σχόλιο του για το ματς: «Έπρεπε να έχουμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περίμενε πίσω, ψάχνοντας μία ευκαιρία στην αντεπίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να μη δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν είχαμε ένα πιο γρήγορο γκολ το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Χωρίς αμφιβολία αξίζαμε να κερδίσουμε. Κερδίσαμε και πάμε παρακάτω».

Από εκεί και πέρα, ζητήθηκε από τον Πογέτ να πει για πόσα λεπτά είδε την δική του ΑΕΚ, για να απαντήσει: «Νομίζω δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή αριθμό λεπτών. Ήθελα να δω μικρές λεπτομέρειες: συγκέντρωση για παράδειγμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είναι κάτι που θέλω και ζητάω. Για να μπορέσεις να το καταφέρεις αυτό, είναι περίπλοκο… Να μην αφήσεις δηλαδή τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Ένα – δυο σουτ έκανε νομίζω ο αντίπαλος. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την κάθε ευκαιρία για γκολ».

Σχετικά με το αν ο πρώτος του στόχος είναι η ΑΕΚ της πειθαρχίας ή η ΑΕΚ της έμπνευσης, ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε στην ισορροπία που θα πρέπει να υπάρχει.

«Είναι θέμα ισορροπίας. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν οι παίκτες να κρατούν τις θέσεις τους και κάποιοι παίκτες να παίζουν πιο εύκολα. Προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο. Όλος ο κόσμος θα πιστεύει σήμερα ότι ο Μπαρόχα είχε ένα εύκολο παιχνίδι… Όμως το σημερινό είναι από τα πιο δύσκολα. Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος θα χρειαστεί να κάνει μία ενέργεια. Σε μια μεγάλη μπαλιά βγήκε και μάζεψε τη μπάλα. Ήταν εκεί, ήταν συγκεντρωμένος. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Από εκεί και πέρα, ερώτηση έγινε και για τις αλλαγές του καθώς ο Τζιμπούρ ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος ενώ ο Πλατέλλας έβαλε το δεύτερο γκολ της Ένωσης. «Σήμερα πήγαν καλά… Ο ένας έδωσε πάσα, ο άλλος έβαλε γκολ. Το βασικό για μένα είναι οι παίκτες που γίνονται αλλαγή να νιώθουν σημαντικοί και να μου βάζουν δύσκολα για την 11άδα στο επόμενο ματς. Και σήμερα μου έβαλαν δύσκολα… Μπορεί να είναι κακό για κάποιον που ξεκίνησε βασικός αλλά είναι καλό για την ομάδα», είπε σχετικά ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι ο Τζιμπούρ δεν έχει ακόμη 90λεπτο στα πόδια του και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την μη χρησιμοποίηση του Μπακάκη.

«Ίσως δεν γνωρίζετε ότι ο Άρθο δεν ήταν πολύ καλά. Σχεδόν δεν μπορούσε να παίξει. Ο Μπακάκης προέρχεται από έναν μεγάλο τραυματισμό, είναι σε καλή κατάσταση και σε αυτούς τους παίκτες λέω πως θα τους δοθεί η ευκαιρία, να είναι πάντα έτοιμος και από εκεί και μετά εξαρτάται από τον ίδιο».

Ματζουράκης: «Η ΑΕΚ είχε παίκτη παραπάνω»

Το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν αρκετά ήρεμο αφού δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις αλλά αυτό δεν πτόησε τον Ματζουράκη, ο οποίος αποφάσισε να κλέψει την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έχοντας στο 14′ μία καλή ευκαιρία. Στη συνέχεια πήραμε τους ρόλους και δυσκολέψαμε την ΑΕΚ. Στο 44′ μας στοίχισε… Έγινε ένα χοντρό λάθος από τον διαιτητή. Στο 43′ δεν έδωσε ένα καθαρό φάουλ, όταν βγαίναμε στην επίθεση. Οι παίκτες μου… σάστισαν! Δε νομίζω ότι είναι κακός διαιτητής αλλά ήταν σε κακή βραδιά. Μπορεί στο 87′ να μείναμε με παίκτη λιγότερο, όμως η ΑΕΚ είχε… παραπάνω παίκτη από το πρώτο λεπτό», είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.