ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πολύτιμη νίκη μετά από πέντε ματς ο Λεβαδειακός, 1-0 την Ξάνθη με σούπερ γκολ του Ντομοβτσίσκι.

Πολύτιμη νίκη μετά από πέντε ματς ο Λεβαδειακός, 1-0 την Ξάνθη με σούπερ γκολ του Ντομοβτσίσκι.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός που με γυριστό σουτ του Ντομοβτσίσκι στο 33ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, ενώ είχε δύο δοκάρια. Ένα με τον Μάντζιο στο 25’ και την άλλη σαράντα λεπτά μετά, με τον Κώστα Μανωλά (γιο του Στέλιου που ήταν στο γήπεδο). Παράλληλα, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων των φιλοξενούμενων.

Ο Λεβαδειακός μπήκε με μεγαλύτερη δίψα και συγκέντρωση, καθώς είχε μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, καθώς ήταν στην 13η θέση του βαθμολογικού ύστερα από τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες). Το τελευταίο… τρίποντο το «έβαλε» στις 3 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. 

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι κόντρα σε μια Ξάνθη, που είχε κακή απόδοση και με τον προπονητή της να βγάζει εκνευρισμό, κυρίως από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν αρκετά πιο απειλητική και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια και σχεδόν όλες τις τελικές (όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο). Αφού αρχικά, δεν τα κατάφερε σε τρεις περιπτώσεις ο πιο επικίνδυνος παίκτης της, ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς τη μια έκανε τσαφ» (12’), την άλλη (14’) έστειλε την μπάλα λίγο έξω με κεφαλιά και την τρίτη στο δοκάρι με σουτ.

Ο Ντομοβτσίσκι δεν χαρίστηκε στην πρώτη ευκαιρία που του ‘κατσε και με γυριστό σουτ, πέτυχε στο 33’ ένα εντυπωσιακό γκολ. 

Η εικόνα του β’ ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική με τους παίκτες του Λεβαδειακού να μην παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες στην αναμέτρηση και να αποκτούν παθητικό ρόλο. Από την άλλη η Ξάνθη «ξύπνησε» και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο β’ μέρος, την καλύτερη την είχε και πάλι ο Λεβαδειακός που με τον Κώστα Μανωλά είχε και δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση (ύστερα από σουτ έξω από την περιοχή) στο 65ο λεπτό. 

Οι δύο στιγμές της Ακριτικής ομάδας, από τις οποίες λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση, ήταν στο 72’ όταν ο Σολτάνι βρήκε τον Ερέα, που ήταν σε εξαιρετική θέση, αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση με το κεφάλι και λίγο μετά με το σουτ του Λισγάρα (78’) με τη μια μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια. Η πρώτη πάντως ήταν η πιο σημαντική. 

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο (Τσιντώτας 32′), Στάθης, Ουόν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου, Μαχαίρας, Φαβάλι (Μίνγκας 49′), Ντομοβτσίσκι (Ναβάρο 76′), Γιακουμάκης, Μάντζιος.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Ζαραδούκας (Παπαστεργιανός 46′), Λισγάρας, Φάρκας, Μπαξεβανίδης, Ντιμιτρόφ (Τριάδης 68′), Χέρεα, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος (Καπετάνος 46′).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.