Με Κοντονή το …ταξίδι της Λαμίας για την Ιθάκη της

Με Κοντονή το …ταξίδι της Λαμίας για την Ιθάκη της

Πρόσκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο υπέβαλε η διοίκηση της Λαμίας. Αφορμή στάθηκε η διαιτητική «σφαγή», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε. Η ανακοίνωση αναφέρει:  

Ξεκινώντας περί τις αρχές Σεπτεμβρίου το ταξίδι μας για την “ΙΘΑΚΗ” του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, γνωρίζαμε ότι θα συναντήσουμε και Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, αλλά όχι και “Ρούσσους-Μπεκερτζήδες” (!!!). Η “ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ” αφού συνάντησε και αντιμετώπισε “σημεία και τέρατα” στο διάβα των πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος, απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο (εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να “παίζεται” το πρωτάθλημα) ότι μπορεί να φτάσει, έστω και “θαλασσοταραγμένη” στην ΙΘΑΚΗ της. Όσοι έχουν μάτια και βλέπουν χωρίς οπαδικές παρωπίδες, οπωσδήποτε δεν μπορεί παρά να διέκριναν την δυναμική της ομάδας μας, που κάθε άλλο παρά ήρθε για να παίξει τον κομπάρσο στο κακοσκηνοθετημένο φετινό πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Κι αν ωστόσο είμαστε σε ετοιμότητα και θέση να αντέξουμε τα “μυθικά” αυτά σημεία και “τέρατα” που συναντήσαμε στο διάβα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, οπωσδήποτε τα όσα έγιναν την Παρασκευή στο Νησί των Φαιάκων μας ξεπερνούν. 

Ποιος αλήθεια υγιής φίλαθλος που παρακολούθησε τον προχθεσινό αγώνα “παρωδία” της Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν αγανάκτησε και δεν αισθάνθηκε ντροπή και αηδία, που εξακολουθεί “αθεράπευτα ρομαντικός” να ασχολείται – έστω και ως θεατής- με το ποδόσφαιρο, αναλίσκοντας δύο ώρες από την καθημερινότητά του για να γευτεί τη “μαγεία” του; Γιατί πράγματι, μόνον με “μαγικά” θα μπορούσε προχθές η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ να φύγει από το νησί των Φαιάκων χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης! Ο Οδυσσέας, έστω και θαλασσοδαρμένος, μπορούσε να προσδοκά ότι θα φτάσει στην “ΙΘΑΚΗ” νικητής και αναμετρώμενος με τους μνηστήρες της “Πηνελόπης” να στεφθεί Βασιλιάς ως “πρώτος μεταξύ ίσων”. Αυτή την προσδοκία ατυχώς και δυστυχώς δεν δύναται να την έχει στο “ΠΑΛΑΤΙ” της FOOTBALL LEAGUE ουδείς, πλην των προαποφασισμένων ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ του πρωταθλήματος. 

Η “ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ” καλεί τόσο τον κ. Υπουργό Αθλητισμού, όσο και τη Διοίκηση της Ε.Π.Ο., αλλά και τον αρμόδιο αθλητικό Εισαγγελέα να διερευνήσει σε βάθος τα όσα “απίθανα” διαδραματίζονται στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, ενώ συγχρόνως καλεί και όλες τις ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE να πάρουν θέση και να βγουν μπροστά με θάρρος, λέγοντας επιτέλους “τα πράγματα με το όνομά τους”. Μετά δε την δικαιολογημένη οριστική απομάκρυνση του μεγαλομετόχου και μόνου οικονομικού υποστηρικτή των υγιών προσπαθειών της ομάδας μας, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, από το “τιμόνι” της ΠΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του “ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Π.Α.Ε.” απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο για την δωρεάν (κατά τη δήλωση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου) απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ και συγχρόνως για την ανάληψη της οικονομικής Δ/νσης και διαχείρισης της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.