Μάρκο Σίλβα: «Δύσκολο που δεν είχαμε τον κόσμο»

Μάρκο Σίλβα: «Δύσκολο που δεν είχαμε τον κόσμο»

Ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η απουσία του κόσμου έκανε ακόμη πιο δύσκολο το ματς για τους παίκτες του, τους οποίους συνεχάρη για την ισοφάριση του ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με τις 11 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. 

«Είναι περίεργο και δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας είμαστε πιο δυνατοί γιατί μας βοηθάει ο κόσμος και σήμερα ήταν δύσκολο που δεν τους είχαμε μαζί μας», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Σίλβα και πρόσθεσε: 

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το περιμέναμε έτσι. Ο Αστέρας είναι καλή και δυνατή ομάδα που σε αναγκάζει να μην κάνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Πετύχαμε μία νίκη με την αξία μας, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ωραίο». 

Για την ισοφάριση του ρεκόρ του Μπούκοβι με το 11 στα 11: «Είμαστε ικανοποιημένοι και συγχαίρω τους παίκτες μου γι’ αυτό. Έχουμε κάνει όμορφα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε τα λάθη μας γιατί ο στόχος είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει πέναλτι»

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και άνοιξε το σκορ κόντρα στον Αστέρας, τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Kick Off. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιάνονται οι δύο παίκτες, πέφτει κάτω ο παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι από τις φάσεις που συμβαίνουν μέσα στην περιοχή. Πέναλτι δεν υπάρχει», τόνισε ο κ. Βαρούχας ενώ όπως είπε, πέναλτι δεν υπάρχει ούτε στη φάση που μειώνει ο Αστέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κύζας πήγε να διορθώσει το ένα λάθος με ένα άλλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.