Καταγγέλει τον διαιτητή Παππά με επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Panatha USA».

Καταγγέλει τον διαιτητή Παππά με επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Panatha USA».

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία καταλογίζει στον διαιτητή Ανδρέα Παππά την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έστειλε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού, «Panatha USA» που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Στην επιστολή καταγγελία, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

«Νέα Υόρκη, 11/25/2015

Αξιότιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Αλέξη Τσίπρα

Αξιότιμο Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που μοναδικό σκοπό έχει να κρατήσει ζωντανή την Παναθηναϊκή Ιδέα εδώ τη Νέα Υόρκη και να καθοδηγεί τα παιδιά της ομογένειας στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλά. Έχει συνεργασία με τον Σύλλογο “Panatha Philadelphia” και τον Σύλλογο “Panatha Λευκάδος» Διαθέτει ακαδημίες ποδοσφαίρου με 350 παιδιά όλων των ηλικιών και συμμετέχει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα της πόλης της Νέας Υόρκης .

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Τα τελευταία γεγονότα βίας δεν εκφράζουν την αθλητικά ιδεώδη και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι μεμονωμένες ενέργειες βίας δεν αποτελούν άλλοθι για την διαιτησία του αγώνα και είναι απαράδεκτη η απόφαση για την μη διεξαγωγή του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη

Βλάσσης Αναστασίου

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νικόλαος Μπάρδης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.