ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ηρακλή για τα επεισόδια στη Βέροια

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ηρακλή για τα επεισόδια στη Βέροια

Ακριβά θα πληρώσει ο Ηρακλής τη συμπεριφορά οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική. Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε το «Γηραιό» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (θα την εκτίσει κόντρα στον Πανθρακικό στις 12/12), αλλά και με πρόστιμο 51.000 ευρώ. 

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ηρακλής πήρε μια μεγάλη νίκη με το γκολ του Βέλλιου, αλλά δεν μένει σ’ αυτήν. Χρονικά «βλέπει» πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου, αύριο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυταντζόγλειο. Επίκεινται διαφοροποιήσεις με rotation, καθώς υπάρχει κι ο αγώνας του Σαββάτου στην Τρίπολη με δύσκολο ταξίδι, αλλά σε επίπεδο τέτοιο που δεν θα επηρεάσει την αγωνιστική δυναμική του «Γηραιού».

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/11) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του σαββατιάτικου αγώνα του Αστέρα με τον Ηρακλή. 

Τη γηπεδούχο ομάδα εκπροσώπησε ο κύριος Νικήτας Φράγκος, ενώ για λογαριασμό του Ηρακλή παρίστατο ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δια του εκπροσώπου της, αιτήθηκε για τις ανάγκες των «κυανολεύκων» οπαδών, να παραχωρηθεί το πέταλο της Θύρας 4 του γηπέδου καθώς και ειδικό εκδοτήριο, ενώ ζήτησε να επιτραπεί η οργανωμένη εκδρομή.

Τα αιτήματα του Ηρακλή έγιναν αποδεκτά από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, όμως, η στάση της Αστυνομίας ήταν αρνητική όσον αφορά την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών (ζήτησε να υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων).

 Αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Αστέρας από την ΠΑΕ Ηρακλής, ήταν να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η προεγγραφή εισιτηρίων των οπαδών του Ηρακλή που θα παρευρεθούν στην Τρίπολη, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν τον αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Οι οπαδοί του Ηρακλή που διαμένουν στην Αρκαδία, στους όμορους νομούς ή την Αθήνα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, για να πάρουν πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασής τους στο γήπεδο της Τρίπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.