ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αθώος ο Κούγιας, 10 μήνες φυλάκιση ο Σταθάκης για απόπειρα δωροδοκίας

Αθώος ο Κούγιας, 10 μήνες φυλάκιση ο Σταθάκης για απόπειρα δωροδοκίας

Σε δεκάμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης για την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας στον αγώνα Χερσόνησος-Παναχαϊκή 1-2, που διεξήχθη στις 17 Απριλίου 2011. 

Αντίθετα, αθώοι όλων των κατηγοριών κρίθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας (κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία), ο πρώην γενικός αρχηγός της Χερσονήσου, Μανώλης Κουβαράς και οι πρώην ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, Αραβιάκης και Σωμαράκης (κατηγορούμενοι για δωροληψία). 

Στον αγώνα, που είχε γίνει στις 17 Απριλίου του 2011, οι Πατρινοί που διεκδικούσαν στη Football League φέρονταν-σύμφωνα με το κατηγορητήριο-να χρημάτισαν με το ποσό των 5.000 ευρώ τους Κρητικούς, με τον Σταθάκη να παραδίδει τα ποσά στον Κουβαρά κατ’ εντολή Κούγια και οι Αραβιάκης, Σωμαράκης να είναι οι «μιλημένοι» ποδοσφαιριστές. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο έκρινε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν ήταν γνώστης των ενεργειών Σταθάκη, ενώ οι Κουβαράς, Αραβιάκης και Σωμαράκης δεν αποδέχτηκαν το «δώρο». Κρίθηκε, ωστόσο, ότι ο Πέτρος Σταθάκης προέβη στην απόπειρα δωροδοκίας και γι’ αυτό κηρύχτηκε ένοχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.