ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για τον τελικό με Άρσεναλ

Εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για τον τελικό με Άρσεναλ

Μέσα σε λίγες ώρες (κι αφού πρώτα σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές στο «Καραϊσκάκη») οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν όλα τα εισιτήρια για τον «τελικό» με την Άρσεναλ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, οι φίλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια. 

Δεν χρειάστηκε, λοιπόν, να περάσει αρκετός χρόνος πριν ανακοινωθεί και επίσημα ότι έγινε sold out και ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο Καραϊσκάκη στις 9 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται και οπαδοί της  Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ζήτησαν από τον Ολυμπιακό και τα 1.500 εισιτήρια που δικαιούνται, κάτι που δεν είχε συμβεί στις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων».

Στο αγωνιστικό μέρος στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση μετά τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, καθώς πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση (2/12, 19:30) κόντρα στον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο. 

Ο Μάρκο Σίλβα είδε με ικανοποίηση τον Αλμπέρτο Μποτία να ανεβάζει ρυθμό, ακολουθώντας πάντως και πάλι ατομικό, αλλά και τον Τσόρι Ντομίνγκες να φορτσάρει. Ο Αργεντινός άσος ούτως ή άλλως αγωνίστηκε την Κυριακή κόντρα στους Αρκάδες, καθώς πέρασε στο 74’ στη θέση του Τζίμι Ντουρμάζ. Το πρόγραμμά του ακολουθεί ο Μπουχαλάκης, ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πουλίδο. Ατομικό στο γήπεδο έκανε και ο Φελίπε Πάρντο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, πριν αναχωρήσουν για το Αίγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.