ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Σάντερλαντ επιμένει να πάρει τον Μαζουακού τον Ιανουάριο

Η Σάντερλαντ επιμένει να πάρει τον Μαζουακού τον Ιανουάριο

Οι σειρήνες απ’ την Αγγλία εξακολουθούν να ηχούν για τον Αρτούρ Μαζουακού. Η Σάντερλαντ σύμφωνα με τα αγγλικά media,  παρουσιάζεται αποφασισμένη για την διεκδίκηση του νεαρού αριστερού μπακ, ο οποίος κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Με βάση τα όσα ανέφεραν και την Δευτέρα στο Νησί η αγγλική ομάδα παρακολουθεί τον Μαζουακού ενόψει  των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Γενάρη. Τον ποδοσφαιριστή είχαν τσεκάρει στο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Mirror μεταδίδει πως οι «Μαύρες Γάτες» θα πρέπει να δώσουν πολύ μεγάλη… μάχη για την απόκτησή του, καθώς για τον Μαζουακού υπάρχει και το ενδιαφέρον των Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα. Αν μάλιστα πάει και καλά στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τον μοσχοπουλήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.