ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με την ψυχή του αρχηγού(Κλάους), ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λέσβο(3-1 την Καλλονή)

Με την ψυχή του αρχηγού(Κλάους), ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λέσβο(3-1 την Καλλονή)

Ο αρχηγός σκοράρει πάντα δύο φορές. Στην προκειμένη περίπτωση ο κάπτεν του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, μίλησε στα δίχτυα της Καλλονής και οδήγησε τον δικέφαλο του βορρά σε νίκη 3-1 επί της ομάδας της Λέσβου στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Μετά από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες, ο ΠΑΟΚ επιτέλους γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από την ουραγό Καλλονή. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά, πρέσαραν και βρήκαν νωρίς-νωρίς δίχτυα με τον Αθανασιάδη μόλις στο 7ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκες. Ενώ το ματς έδειχνε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του «δικέφαλου του Βορρά», η κίνηση του Θεοδωρίδη, που ανέβασε τις γραμμές της ομάδας του άλλαξε τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι μετά το 30΄ μετέφεραν το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, βγάζοντας πολλές τελικές. Μια-δυο-τρεις και το λάθος έγινε με τον Σκόνδρα να ανατρέπει τον Μπαργκάν στην περιοχή και τον Μανούσο να νικάει τον Γλύκο από την «άσπρη βούλα», με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1). 

Το ίδιο ζωηρή μπήκε η Καλλονή και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Με ατομικές ενέργειες και σουτ, κυρίως έξω από την περιοχή, οι γηπεδούχοι ζόρισαν αρκετά τον ΠΑΟΚ, που δεν κυκλοφορούσε με τίποτα την μπάλα και θα μπορούσε να είχε βρεθεί και πίσω στο σκορ. Η είσοδος των Μυστακίδη-Γκολάσα στο ματς, φρέσκαραν την ομάδα του Τούντορ που πήρε ανάσες και βγήκε μετά από ώρα από το δικό της μισό. Ο Μακ τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο», καθώς με ατομική ενέργεια στο 76ο λεπτό σέρβιρε στον Αθανασιάδη το 1-2. Από εκεί και πέρα έγιναν όλα εύκολα για τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Θεοδωρίδη ξέμεινε από δυνάμεις κι από κουράγιο, ενώ ο «δικέφαλος» κράτησε –σωστά- ψηλά τις γραμμές του. Το τρίποντο «σφραγίστηκε» στο τέλος με τον Μυστακίδη (90’) να κάνει το 1-3, ενώ η Καλλονή έμεινε με δέκα λίγο πριν την… εκπνοή, λόγω αποβολής του Κεϊτά. 

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86′ Χιντασέλι), Καλτσάς (89′ Γιούκαρης), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα (80′ Μάρκοβιτς), Μανούσος 

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λέοβατς (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ (80′ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης 

Στην ψυχολογική «ένεση» που πρόσφερε στην ομάδα του ΠΑΟΚ η νίκη επί της Καλλονής στάθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Αξίζαμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί δύο και τρία μηδέν στο καλό μας διάστημα. Αντίθετα στο κακό μας διάστημα πετύχαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη νίκη την είχαμε ανάγκη και για ψυχολογικούς λόγους».

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του: «Είναι δείγμα της ατμόσφαιρας που έχουμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου θέλουν να νικάνε και το έδειξαν σήμερα».

Την άποψη ότι η Καλλονή έχασε ένα δικό της παιχνίδι εξέφρασε ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τεχνικός της ομάδα της Λέσβου : «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.