ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βγαίνει στους δρόμους ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμη και χωρίς τη στήριξη της ΠΑΕ

Βγαίνει στους δρόμους ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμη και χωρίς τη στήριξη της ΠΑΕ

Με συλλαλητήριο απαντά ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην ετυμηγορία της αθλητικής δικαιοσύνης να εξοντώσει την ομάδα τους, μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ενώ η ΠΑΕ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει την απόφαση του εφετείου στο οποίο θα προσφύγει, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οργανώνουν μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Λεωφόρο, ακόμη και αν δεν έχουν επίσημη στήριξη. 

Ο χρόνος που θα διοργανωθεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση θα προσδιοριστεί εντός των ημερών. Ήδη κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» μέσω της εκπομπής τους στο ραδιόφωνο της «Θύρας 13».

Οι συντελεστές της εκπομπής ξεκαθάρισαν πως εκφράζουν προσωπικές απόψεις και εστίασαν στο συλλαλητήριο που «έρχεται» ζητώντας από τους φίλους του Παναθηναϊκού να βγουν στους δρόμους, προκειμένου να παλέψουν για το «τριφύλλι». Ξεκαθάρισαν, μάλιστα, πως το συλλαλητήριο θα γίνει, είτε έχει την στήριξη της ΠΑΕ, είτε όχι!

«Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία. Ποντάρουμε πολλά σε αυτό. Εμείς θα βγούμε μόνοι μας, αν δεν θέλει να το στηρίξει η ΠΑΕ. Επειδή, βέβαια, θα πέσει προβοκάτσια θα πρέπει να το προστατεύσουμε πολύ καλά. Θα υπάρχουν μέτρα περιφρούρησης», είπαν χαρακτηριστικά ζητώντας ιδιαίτερα από τους φίλους του Παναθηναϊκού που κατοικούν στην επαρχία να ταξιδέψουν στην Αθήνα. «Θα είναι μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, μία εκδρομή που δεν θα ζήσετε ξανά. Εκεί που έχετε προγραμματίσει να κατεβείτε τέσσερις – πέντε φορές για να δείτε έναν αγώνα αφήστε το ματς και ελάτε στο συλλαλητήριο. Θα είναι μία φοβερή εμπειρία. Όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε».

Είναι ξεκάθαρο πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν για το συλλαλητήριο. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πότε θα γίνει, αλλά εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «κλειδώσει» η ημερομηνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναγνώρισαν το έργο που έχει κάνει, αλλά υπογράμμισαν πως πρέπει να «σκληρύνει» και ότι χρειάζεται έναν δυνατό συμπαίκτη. Βέβαια, όπως σημείωσαν: «Περιμένουμε από τους επώνυμους Παναθηναϊκάρες να κάνουν κάτι…»

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.